ora:     Top stiri:
   
 
 


Lansarea volumului "PERSONALITATI ARGESENE" - prilej pentru o petrecere de pomina

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2009 10:58

#Oamenii politici, cât si cei de afaceri au donat cu generozitate sume importante de bani în cadrul unui proiect caritabil initiat împreuna cu Scoala Generala Nr. 1 Topoloveni;
#Atmosfera calda a fost întretinuta de cvartetul "Contraste" al Liceului de Arta Dinu Lipatti, de tânara solista de muzica populara Iuliana Muscalu precum si de actorii George Gentea si Mihai Nistor ai Teatrului Alexandru Davila;

Sâmbata seara, sala mare a restaurantului Cornul Vânatorului a fost primitoarea gazda a unui eveniment placut, si anume evenimentul de lansare a volumului "Personalitati Argesene". Un eveniment care a adunat o serie de personalitati, indiferent de culoarea politica a acestora, în fata unui pahar cu vin, la discutii amicale, într-un ambient sonor deosebit.
Oaspeti au fost nume de seama ale Argesului, dintre care putem enumera: Gheorghe Davidescu, prefectul judetului Arges; Adrian Lazar, subprefectul judetului, Catalin Teodorescu, vicepresedinte PDL si vicepresedinte ANRP; Stefan Ciocanel, presedinte-director general CAS; Marius Jurubita, directorul Oficiului Judetean pentru Plati si Investitii Rurale; Dragos Patroi, directorul general al Finantelor Publice Arges; Andrei Nicolescu, directorul Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Arges; Raluca Dan, sefa de cabinet a deputatului Cristian Boureanu; primarul orasului Costesti, Ion Baicea; primarul comunei Bradu, Florin Fratica, avocatul Radu Nistor si multi alti oameni din sfera politicului.
Mediul de afaceri a fost si el reprezentat de nume precum George Caval, director BRD-GSG Grup Pitesti; Marian Iancu, managerul Silver Trading; Alexandru Fatuloiu, proprietar al mai multor firme din Topoloveni, Gaesti si Târgoviste; Marian Costin, managerul Universal Color; Stelian Craciun, manager Zion Club; Ionel Balasa, director general service Iveco România; Liviu Nicolae, director comercial IPEE Curtea de Arges s.a.
Mediul artistic, al sufletelor, a fost patronat fara drept de apel de sotii Stela si Augustin Lucici, colaboratori apropiati ai saptamânalului "ATITUDINE ÎN ARGES". De altfel, pe copertele 1 si 4 ale cartii lansate aici sunt prezentate creatii ale maestrului Augustin Lucici.
Atmosfera calda a fost întretinuta de cvartetul "Contraste" al Liceului de Arta Dinu Lipatti, de tânara solista de muzica populara Iuliana Muscalu precum si de actorii George Gentea si Mihai Nistor ai Teatrului Alexandru Davila, carora le multumim si pe aceasta cale pentru sprijinul deosebit acordat.
La intrare a putut fi admirat un superb autoturism Audi A5, pus la dispozitie de Euro Tehno Group, dealer Volkswagen si Audi pentru judetul Arges.
Cunoscatorii de vinuri si nu numai au fost invitati la o degustare de vinuri de colectie, în prezenta unui specialist.
Sufletele (dar si buzunarele) s-au deschis si pentru a salva viata unei tinere aflate în suferinta. Este vorba despre Cosmina Paun, bolnava de leucemie, careia statul nu îi poate asigura suma de 150.000 euro necesara tratamentului în strainatate. Astfel, în urma unui parteneriat încheiat împreuna cu Scoala Generala Nr. 1 din Topoloveni, copiii au creat diferite miniaturi pe care le-au vândut celor prezenti. Suma, deloc de neglijat, a fost virata în întregime în contul deschis pe numele fetitei care, poate, într-o zi va veni personal sa le multumeasca tuturor celor implicati.
Petrecerea a tinut pâna dimineata, semn ca atât vinul cât si prietenii au fost buni.

Ziarul Atitudine in Arges


 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©
Oferte turistice Pensiunea Danvi - Nucsoara Oferte litoral 2011 www.digitalpitesti.ro - Un portal pentru pitesteni