ora:     Top stiri:
   
 

SERVICII CATERING PITESTI


 

Comanda acum: 0248/210 599; 0724 586 269; 0724 586 268

www.cateringpitesti.ro

 

 

Catering Show PitestiCompania Catering Show Pitesti este consilierul dumneavoastra in domeniul organizarii de mese festive, actiuni de protocol, festivitati si ceremonii speciale! Oferta noastra este diversificata, acoperind cele mai rafinate comenzi ale dumneavoastra! Evolutiile extrem de rapide in climatul concurential si exigentele consumatorilor au condus la perfectionarea performantelor si diversificarea serviciilor pentru a nu ne dezamagi clientii.
Experienta acumulata in timp ne-a facut sa castigam respectul fata de client prin calitatea si diversitatea preparatelor oferite. Raportul calitate/pret si promptitudinea ne mentin pe piata in topul firmelor de catering. Meniul nostru contine o gama variate de preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Catering zilnic (masa de pranz)

Pentru o alimentatie rationala meniul pentru masa de pranz este unul divers si contine mancaruri pe baza de carne, vegetale, lactate, dietetice, produse de panificatie si patiserie care sunt preparate in laboratoarele proprii si bauturi racoritoare.

Serviciul zilnic de catering prin Catering Show Pitesti va asigura gratuit ambalarea preparatelor in caserole aseptice si tacamuri de unica folosinta, paine alba, chifla alba, chifla multicereal si paine naturala cu seminte efectuand transportul la sediul firmei clientului in Pitesti la ora stabilita.

Masa de pranz servita prin Catering Show Pitesti asigura echilibrul nutritional optim si poate fi comandata in fiecare zi de joi pana la ora 15 pentru saptamana urmatoare.

Catering evenimente

Catering Show Pitesti vine în sprijinul companiilor din Pitesti prin oferirea de catering la diverse ocazii precum: cocktail, receptii, conferinte, seminarii, aniversari si lansari.

Oferta de catering evenimente la Pitesti se adreseaza si persoanelor fizice cu un meniu deosebit pentru: nunti, botezuri sau aniversari. 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©
Oferte turistice Pensiunea Danvi - Nucsoara Oferte litoral 2011 www.digitalpitesti.ro - Un portal pentru pitesteni