ora:     Top stiri:
   
 

ORGANIZARI EVENIMENTE - AGENTII IMPRESARIAT ARTISTIC ARGES


VOX STUDIO VIDEOCHAT / www.vox-studio.ro
Agentii impresariat
Vox Studio Videochat Bucuresti - Angajam modele, doar fete, cu sau fara experienta, pentru activitate legala videochat, conditii exceptionale de munca, locatii ultracentrale, program flexibil, castiguri substantiale. Oferim suport, consultanta si training modelelor care doresc o colaborare cu noi in video chat de acasa. Cerinte: seriozitate, engleza mediu, operare pc.
IdMess: vox_studio
Telefon: 0763.933.933
Email: [email protected]
 
GOLD EVENTS / www.goldevent.ro
Agentii impresariat
Evenimentele speciale cer o organizare meticuloasa! Avand o experienta considerabila in domeniul organizarii de evenimente, suntem de parere ca succesul este construit din detalii! Servicii pe care le punem la dispozitia clientilor nostri: alcatuirea bugetului, alegerea temei si stabilirea stilului, servicii AUDIO - VIDEO, lumini si sunet, regie, artificii, elemente decorative, dar si alte servicii conexe, in functie de solicitarile dvs! De ce sa ne alegi pe noi: Te-ai saturat de monotonia din clubul tau? Ai un prieten caruia vrei sa-i faci o surpriza? Vrei sa cunosti ultima dendinta in materie de Entertainment? Voi va imaginati, noi cream! Dam viata evenimentului prin elemente unice!
 
DUCHESSE CORPORATION / www.duchesse.ro
Duchess Models Agency - agentie de modele si talente - a fost infiintata in aprilie 2002 in Pitesti, Arges, si a reusit relativ usor sa se impuna pe piata locala, devenind lider autoritar in materie. In cei 4 (patru) ani de activitate Duchess Models Agency a cautat sa-si gaseasca identitatea si se pare ca acum a reusit, dezvoltand de-a lungul timpului o serie de proiecte printre care "Model of The World Romania" - finala nationala 2003, in colaborare cu Miss Tourism World Romania (Platinum Agency), considerata un succes de casa.
 
L&C PROMOTOR CONSULTING/ lnc-promotor.uv.ro
Etiquette, event planner, modelling
 
CURS DE DANS PITESTI/ www.totaldance.ro
De ce sa dansam? Te ajuta la coordonarea miscarilor, iti pastreaza flexibilitatea, arzi calorii, vei cunoaste multe persoane si vei afla multe despre dans.
 

STARFIX/ www.starfix.ro

Dans sportiv: dansuri latino-americane - Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Passo-Doble, Jive, Dansuri standard - Vals Lent, Vals Vienez, Slow-Fox, Tango, Quick-Step; Dans Modern: Dans contemporan, Dans de caracter: Dans tiganesc, Tango argentinian, Dans oriental, Show Revue: Dans de restaurant, Dans de cabaret, Jazz dans; Organizari evenimente: Locatii, Invitatii, Decoratiuni sala, Decoratiuni baloane, Aranjamente florale, Artificii, Hostess, Entertainment.
 
GLOBAL ARTIST CENTER INTERNATIONAL / www.global-artist.ro
GLOBAL CENTER INTERNATIONAL CO. S.R.L., compania situata pe locul 10 in clasamentul pe domenii de activitate in Topul National '99 al Firmelor Private, este o agentie de impresariat artistic cu o vasta experienta in showbiz, obtinuta si dezvoltata in lunga sa activitate si recunoscuta pe plan intern si international. In acest sens, trebuie mentionat ca GLOBAL CENTER INTERNATIONAL CO. S.R.L. activeaza inca din anul 1997, devenind si membra cu drepturi depline a P.A.I.R. (Patronatul Agentiilor de Impresariat din Romania).
 
TRUPA CRISTAL / www.trupa-cristal.ro
FIESTA PITESTIULUI - marca inregistrata OSIM; ofera spectacole pentru diferite ocazii, petreceri, nunti in varianta program 1-2 ore sau toata petrecerea cu trupa CRISTAL, solista MARY DINESCU si formatie, cat si program de momente vesele
- cadou filmare din evenimente pe un suport DVD -
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©