ora:     Top stiri:
   
 

AGENTII DE TURISM PITESTI


MUNDIS TOURS PITESTI/ www.mundistours.ro
Agentia de turism Mundis Tours Pitesti va ofera sejur si circuite turistice in Romania si strainatate, transport turistic cu plecari din Pitesti sau din alte localitati, bilete de avion, bilete de autocar si toate tipurile de asigurari. - CALLCENTER NON STOP 0766 264 594
 
ZION TOUR / www.ziontour.ro
Zion Tour este agentie de turism pe care oricine poate conta. Ceea ce ne dorim cel mai mult este sa va facem fericiti prin alegeri si sa va oferim cele mai bune oferte . Profesam pe piata din Romania din 2009 insa cunoastem foarte bine meseria de agent de turism iar vechimea in activitate confera un plus de siguranta a calitatii serviciilor oferite. Zion Tour a devenit popular si recunoscuti de clienti datorita ofertelor bazate pe un raport foarte bun calitate/pret, dar si atentiei speciale pe care au primit-o. Pentru noi, fiecare client este important.
 
Carpati Travel/ www.carpatitravel.ro
Agentia de turism Carpati Travel va ofera bilete de odihna si tratament, bilete de avion (orice companie aeriana, orice destinatie), bilete curse autocar (Italia, Germania, Franta, Spania), vacante si excursii in tara si strainatate, tabere, banchete, agroturism, asigurari medicale.
 
TOP SEJUR/ www.topsejur.ro
Agentie de turism care are oferte de turism intern, extern, oferte speciale, Antalia, Israel, Kusadasi.
 
MBC TRAVEL/ www.mbctravel.ro
Agentie de turism intern, extern, diferite oferte speciale.
 
BAS TRAVEL AND TOURS/ www.bastravel.go.ro
Bas Travel and Tours a fost creata in 1992 si a ajuns curand la nivelul unui turism mondial competitiv. Cu noi veti reusi sa va bucurati atat de frumusetea prezentului cat si de farmecul trecutului prin cele mai fascinante itinerarii.
 
Discovery Travel/ www.discovery-romania.ro
Programe complexe pentru grupuri organizate (transport cu autocarul) sau turisti individuali (transport cu auto propriu) in circuite interne clasice: Nordul Moldovei si Bucovina, Maramures, Nordul Olteniei, Muntii Apuseni.
 

C&I AMBIENT/ www.ciambient.ro

Agentia de turism C&I AMBIENT Pitesti ofera transport international cu autocar si avion toate destinatiile. Fiind agent direct BlueAir la noi gasiti cele mai bune preturi si oferte promotionale. Colaboram cu OGNIVIA, AMAD TOURISTIK, EUROLINES, EUROTIME, PLETL, SAIZ TOUR si importante companii pt transport cu avionul.  
EURO SPRINT TRAVEL/ www.eurosprinttravel.ro
Agentia de turism "EURO SPRINT TRAVEL", fondata in anul 2006, este un tour operator roman cu capital integral privat. Beneficiind de aportul unui colectiv tanar, dinamic, cu experienta in domeniul turismului, agentia a reusit a fi in scurt timp un partener de incredere atat pentru clientii sai cat si pentru firmele de turism.
 
VELMAR DREAMS / www.velmar-dreams.ro
Rezervari, bilete avion, circuite, destinatii exotice, litoral 2007 Romania, cazari internationale, transport persoane cu autocarul, excursii pentru elevi si studenti, turism de afaceri, turism de balnear, asigurari medicale. Contact YMess: velmar_dreams
 
SIGMA TOUR & TRAVEL/ www.sigma-tour.com
Oferte de turism, cazare, oferte Craciun, oferte Revelion in Romania, Schi, Egipt, Grecia, Turcia, Italia, Spania, la munte, la tara, in strainatate, intr-un singur loc: SIGMA TOUR. Pentru a fi la curent cu ofertele noastre promotionale, va sfatuim sa ne accesati cat mai des. Operatorii nostri se straduie sa pastreze baza de date cat mai actualizata. Va multumim pentru interes!
 
COSMO TRAVEL/ www.cosmmotravel.ro
Oferte de turism, cazare, oferte Craciun, oferte Revelion in Romania, Schi, Egipt, Grecia, Turcia, Italia, Spania, la munte, la tara, in strainatate. Turism intern si international.
 
AGENTIA MEA / www.agentiamea.ro
Cea mai tare oferta pentru Turcia Individual. Cele mai bune tarife pt destinatia Grecia cu autocarul. Spania la tarife promotionale.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©