ora:     Top stiri:
   
 

BIJUTERII PITESTI - ARGES


BIJUTERII CAPRIS / www.caprisbijuterii.ro
Societatea Capris Jewelery srl a fost infiintata in anul 2002 si de la inceputul activitatii scopul principal a fost acela de a informa cumparatorul cum sa aleaga si sa cumpere o bijuterie cu pietre pretioase si semipretioase.
Bijuteriile comercializate de noi sunt de o calitate superioara, din aur de 14-18 k de culoare alb, galben, verde, rosu si in combinatie, in care sunt montate pietre pretioase si pietre naturale semipretioase, oferindu-va si posibilitatea gravarii acestora, a reconditionariilor si repararilor bijuteriilor vechi, in atelierul propriu.
 
BIJUTERIA MILE / www.milebijou.ro
Bijuteria MILE este situata în centrul municipiului PITESTI nu departe de Teatrul Al. Davila pe Calea Bucuresti. Domeniul de activitate al societatii cuprinde prestari servicii, productie si comercializare in domeniul metalelor pretioase. Cu o experienta de peste 18 ani în domeniul metalelor pretioase, va asiguram de o stapânire perfecta a tuturor etapelor în confectionarea unei bijuterii, de la conceptie pâna la realizarea fizica a acesteia.
 
NOVICA ROMANIA -II Oproiu Monica/ www.novica.ro
Creat pentru a oferi celor care isi doresc abordari exotice si pline de temperament ale bijuteriilor create manual, Novica aduce in spatiul doritorilor de frumos, piese de pe mai multe continente insumate intr-o creatie unica.
Originalitatea si calitatea materialelor folosite garanteaza produse pe care nu le gasiti intr-o atat de diversa reprezentare.
Dincolo de frumusetea artizanala ele poarta amprenta unor locuri si mestesuguri din cele mai vechi timpuri si comporta unele dintre cele mai frumoase pasiuni aduse la rang de arta.
Fiecare piesa este unicat si are in componenta materiale ce au o descriere a provenientei la care se adauga informatii absolut inedite pe care va invitam sa le parcurgeti la sectiunea "pietre pretioase".
Asteptam sugestiile dvs. pe masura ce Novica va adauga noi produse si noi abordari din spatiul hand made.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©