ora:     Top stiri:
   
 

CAMINE DE BATRANI - PITESTI - ARGES


CAMIN DE BATRANI SF. MINA / www.azilbatrani.ro
Aflat intr-un loc linistit, departe de agitatia marilor orase, la marginea padurii, centrul* nostru de ingrijire este locul ideal pentru persoanele in varsta, singure sau ai caror copii nu pot avea grija de ei. Conditiile de cazare sunt deosebite, clientii nostri beneficiind de tot confortul necesar. Cazarea se face in camere de 2, 3 si 4 paturi. Fiecare camera este dotata cu televizor si grup sanitar propriu iar in living se pot viziona filme pe DVD. Exista spatiu amenajat pentru gratar. Caminul dispune si de o curte spatioasa unde clientii nostrii se pot destinde in voie jucand table, remy sau pur si simplu pot sa stea de vorba.
 
AZIL DE BATRANI SF. GHEORGHE / www.azilalzheimer.ro
Si-a deschis portile la 1 Martie 2009 in Municipiul Pitesti si va fi unul dintre cele mai moderne unitati particulare de ingrijire a pacientilor cu dementa Alzheimer.
 
CAMIN DE BATRANI SF. GHEORGHE / www.caminalzheimer.ro
Caminul ofera standarde europene atât la serviciile medicale, cât si la confortul oferit în spatiile de cazare. Confortul caminului este oferit de un spatiu generos de 600 mp construiti, dispusi pe parter si etaj, într-o cladire care are toate dotarile necesare pentru a asigura un confort sporit persoanelor care apeleaza la serviciile noastre.
 
CAMIN DE BATRANI CASA ORIZONT/ www.casaorizont.com
Casa Orizont - hotel de trei stele plus pentru batrani - se afla intr-un loc ferit de zgomot si poluare, pozitionat în plin cadru rural, in satul Beleti-Negresti, judetul Arges, aflat la 10 km de Topoloveni si 30 km de Pitesti. Cladirea a fost amenajata de profesionisti italieni cu mobilier de anticariat din Italia si Franta (1860/1920), argint din Anglia, tablouri de artisti italieni si europeni si covoare vechi persane. Camerele sunt spatioase cu 2, 3 si 4 paturi utilate cu mobilier din lemn masiv, televizor, telefon, frigobar, grupuri sanitare spatioase cu dus sau jacuzi, bideu, lavoar, wc. Servicii de spalatorie si igienizare a spatiilor locative, servicii de frizerie. Alimentatia este preparata zilnic in bucataria proprie compusa din 3 mese si o gustare pe zi. Asistenta medica! la asigurata de medicul de familie cu vizita saptamanala, administrarea tratamentului oral, injectabil si perfuzabil de catre asistenta medicala, asistenta medicala de urgenta asigurata de serviciul de Ambulanta Publica, supravegherea permanenta de catre asistenta medicala si infirmiera, masaje fizioterapeutice. Este asigurata prezenta permanenta a unui asistent social si psihopedagog care vine cu multe activitatati sociale, consiliere si terapii organizate prin desen, pictura, sculptura, dans, teatru, jocuri de societate, cinema, activitati manuale. Curtea amenajata cu spatii verzi, ronduri de flori, arbori, pomi fructiferi, parc pentru plimbari, spatii pentru gradinarit. PRET:oferta promotionala 50 RON/zi
 
CAMIN DE BATRANI SF. DIMITRIE / www.camindebatranisfdimitrie.ro
Caminul de batrani Sf. Dimitrie este destinat ingrijirii persoanelor de varsta a treia, dar si persoanelor tinere cu probleme de sanatate ce necesita ingrijire permanenta.
Acest camin de batrani ofera conditii de cazare deosebite, dar si linistea sufleteasca prin sprijinul parintelui Sorin Tolbaru.
Caminul pentru batrani functioneaza si ca azil alzheimer si este situat in orasul Pitesti, judetul Arges.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©