ora:     Top stiri:
   
 

FIRME DE CONSTRUCTII PITESTI

 


CONARG/ www.conarg.ro
Infiintata in anul 1991, compania ofera servicii si produse durabile in domeniul constructiilor civile, industriale, de amenajari urbane si de arta, drumuri si poduri. Calitatea serviiilor noastre se bazeaza pe experienta indelungata, acumulata in zecile de proiecte finalizate pana in prezent cat si pe profesionalismul echipei.
 
UNITC/ www.unitc.ro
Firma noastra va ofera o gama larga de produse din domeniul amenajarilor interioare. REHAU, HENCO, ARCA, WESTEN, MOTAN, VAILLANT, VIESSMAN, BOSCH sunt numai cateva dintre marcile de renume internatonal pe care le comercializam. Montaj si comercializare centrale termice autorizate ISCIR: ARCA, MOTAN, WESTEN,VAILLANT, BOSCH, VIESSMAN, FEROLLI, IMMERGAS, etc.
 
SC NEW CONSTRUCT DIVERS SRL/ www.newconstruct.ro
Sistem complet TEGOLA(sindrila bituminoasa)
Sistem complet LINDAB(tigle metalice)
Sistem complet METROBOND(tigle metalice acoperite cu un strat de piatra naturala)
Sistem complet Bramac
Sistem ferestre de mansarda VELUX
 
S.C. ARGECOM SA/ www.argecom.ro
SC ARGECOM SA Pitesti are ca scop realizarea de obiective de investitii “la cheie” si are urmatoarele activitati:

executarea de lucrari de constructii drumuri si poduri;
executarea de lucrari de constructii-montaj si instalatii;
executarea de lucrari de reparatii si intretinere,etc.

 
ZEUS S.A. PITESTI/ www.zeussa.ro
Inca din 1994, ZEUS S.A. si-a format un bun renume pe piata constructiilor. Calitate, profesionalism, corectitutine - pentru noi nu sunt doar cuvinte - reprezinta motto-ul, solutia optima pentru viitor. ZEUS S.A. se prezinta ca:
- antreprenor pentru lucrari de constructii civile, industriale si instalatii;
- producator de tamplarie de lemn, aluminiu si PVC
 
CENTER GROUP / www.centergroup.ro
Cu o experienta acumulata de-a a lungul a 10 ani de existenta, firma noastra poate realiza o gama larga de lucrari de constructii civile, industriale si agricole, dar si constructii de arta la cele mai inalte niveluri ale calitatii.
 
CLEMANS/ www.clemans.ro
Firma noastra este infiintata in anul 1992 cu un capital integral privat si are ca obiect de activitate comertul en-gros si en-detail in special materiale de constructii, instalatii de aer, apa si gaz si elemente de productie.
 
CMC INTERGROUP / www.cmcintergroup.com
Tigla metalica LINDAB pentru acoperisuri, tigla ceramica TONDACH, sindrila bituminoasa TEGOLA, sisteme de jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda VELUX, confectii metalice din Inox - luciu oglinda (balustrade, scari).
 
PAVROM PITESTI / www.beton-amprentat.com
Tehnologia Beton Amprentat utilizeaza un beton cu o compozitie deosebita, in amestecul sau fiind introduse fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet/dezghet.
Amenajarea strazilor, trotuarelor, zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, teraselor, se face cu aceeasi grija, atat pentru detalii, cat si pentru ansamblul arhitectural general.
 
GELUS CONSTRUCT COMPANY / www.gelus-construct.ro
Înfiintata în anul 2003 si având ca principale obiecte de ativitate constructiile si servicii profesionale de curatenie, S.C. GELUS COMPANY CONSTRUCT SRL este o societate în plina dezvoltare, deschisa spre nou, orientata spre o gama larga de produse si servicii cu ramificatie în mai multe domenii de activitate. Referintele noastre vin direct din partea clientilor prin seriozitatea si raportul bun calitate-pret pe care le oferim. Oferim: constructii civile, industriale, amenajari exterioare, amenajari interioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, tamplarie aluminiu si PVC, intretinere si peisagistica, reconsolidari constructii!
 
CENTER GROUP / www.centergroup.ro
Cu o experienta acumulata de-a lungul a celor 10 ani de existenta, firma noastra poate realiza o gama larga de lucrari de constructii civile, industriale si agricole, dar si constructii de arta la cele mai inalte niveluri ale calitatii.
 
AIR SERVICE DELTA S.R.L. / www.miefrig.ro
Infiintata in anul 1998, Air Service Delta S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti si judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: montaj, instalare, intretinere, reparatii centrale termice, aer conditionat. Compania are un efectiv de 12 angajati. Structuracompaniei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
 
BLUART / www.bluart.ro
Reunim design-ul de ultima ora cu calitatea finisajelor, toate pentru o eleganta desavarsita a locuintei sau spatiilor dumneavoastra. Restauram locuinte, spatii vechi, aducand lumina si culoare vechilor dvs interioare. Amenajari la cheie. Locuinte, birouri, spatii comerciale si industriale. Un spatiu amenajat nu este un spatiu terminat,
decoratiunile sunt cele care aduc cu ele caldura si generositatea unui interior primitor.
Decoratiuni interioare complete.
 
ICME SA PITESTI / www.icme-pitesti.ro
ICME SA PITESTI este o societate comerciala având ca obiect principal de activitate realizarea de lucrari de constructii in regim « turn-key » în general pentru clienti din industria chimica si petrochimica , fiind prezenta pe piata din România incepând cu anul 2004. În ultimii doi ani ne-am dovedit întreaga capacitate în realizarea de lucrari complete privind instalatii tehnologice din industria petrochimica , dar am inceput sa fim companie activa si în antreprenoriat general pentru constructii civile si industriale.
 
CMC INTERGROUP S.R.L. / www.cmcintergroup.ro
Sisteme de acoperisuri din otel suedez, Sisteme de jgheaburi si burlane din otel, Sisteme de acoperisuri din tigla ceramica, Sisteme de acoperisuri din sindrila bituminoasa pretabila la orice forma de acoperis, Tigle metalice cu strat protector din roca vulcanica, Ferestre de mansarda, Cosuri de fum prefabricate, Glafuri de fereastra pentru interior si exterior, Sisteme liniare de drenaj, Guri de scurgere din fonta si inox, Confectii metalice din Inox - luciu oglinda (balustrade, mana curenta, scari pentru piscine).
 
DIAGONAL CONSTRUCT / www.diagonalconstruct.com
Firma noastra este unicul distribuitor de macarale Canduela in Romania. Este pe primul loc in vanzarea si inchirierea de macarale turn. Experienta ne-a permis sa ne situam in pozitii de top in dezvoltarea de noi proiecte si imbunatatirea celor actuale.
 
C & C IMAGE CONSTRUCT / www.metal-profil.com
Firma noastra este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, tabla plana, tabla cutata, precum si accesorii: jgheaburi, burlane, ferestre de mansarda, luminatoare.
 
TGM GRUP / www.tgm-group.ro
Agregate de balastiera, piatra concasata, transport, betoane rutiere si betoane constructii, balast.
 
DOBERMAN SECURITY / www.usagaraj.com
Doberman Security SRL, vine in intimpinarea dumneavoastra cu o gama variata de usi de garaj oferindu-va calitate, siguranta si servicii montare usi garaj si porti garaj. Oferim solutii optime in materie de usi garaj, usi garaj izolate sectionale, usa garaj tip rulou, porti garaj comerciale. Comercializam si instalam automatizari pentru usi de garaj sectionale, porti batante si culisante.
 
BALCAN RO MOTORS / www.balkan-stivuitoare.ro
Balkan Ro Motors, Pitesti - Arges, oferte pret stivuitoare, motostivuitoare si electrostivuitoare, Balkancar, TCM Japonia, Daewoo - Doosan sau HELI transpalete manuale si electrice, baterii de tractiune, vinzari, reparatii, inchiriere autorizare ISCIR, operator RSVTI utilaje de ridicat si stivuit.
 
CRISTIAN & ADRIAN DESIGN 2003 SRL / www.tav.ro/amenajari
Firma Cristian & Adrian Design 2003 SRL a fost infiintata in anul 2003, luna august. Pana in prezent a executat lucarari de finisaje in cladiri, apartamente, pensiuni si restaurante; de asemenea a onorat comenzi pentru constructii din temelie. Gama de servicii pe care o poate onora firma cuprinde atat lucrari “grele” de constructie din faza incipienta cat si lucrari de finalizare din orice stadiu de constructuie sau finisaj existent in momentul contractarii de catre beneficiar.
 
S.C. MANOMAR S.R.L. / www.manomar.ro
Firma noastra dispune de angajati calificati si cu experienta în domeniul prelucrarii lemnului putând sa execute la comanda diverse produse din lemn cu dimensiuni, design si nuante standard sau personalizate, adaptate sa corespunda cerintelor si exigentelor clientilor nostri.
 
DENIS TERMO CONSTRUCT / www.dtconstruct.ro
DENIS TERMO CONSTRUCT este o firma de constructii profesionale in plina evolutie, succesul nostru se bazeaza pe „echipa” si intelegem prin clientii nostri nu doar un proiect, ci un partener de lunga durata, caruia sa-i propunem solutii unice; astfel, continuarea relatiilor dintre firma noastra si clienti este cea mai buna recunoastere a serviciilor de calitate pe care le oferim. Noi suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare a planurilor si proiectelor dumneavoastra, de la executia la cheie a obiectivelor pana la finisaje de ceea mai inalta calitate.
 
CONFORT CONSTRUCT 2005 / www.confortconstruct.ro
Confort Construct 2005 S.A. este antreprenor general, avand ca obiect de activitate constructiile civile cu destinatia spatiu de locuit. Acestea sunt realizate la standarde superioare de calitate in colaborare cu firme de constructii cu renume si experienta indelungata si cu echipe de profesionisti in proiectare si arhitectura, urmarindu-se depasirea asteptarilor clientilor.
 
SC SOLADO GROUP SRL / www.soladogroup.ro
Montaj, reparatii instalatii electrice civile si industriale, bransamente, consultanta. Inchiriere utilaje constructii, inchiriere automacara UMT 12,5T, platform nacela, buldoexcavator si generator curent. Instalare si mentenanta ptr sisteme case inteligente.
 
COLOR DESIGN DEM / www.color-design.ro
Color Design Dem este o firma infiintata in 2007, moderna, plina de vitalitate si pregatita sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in materie de design interior.
Oferta noastra cuprinde o gama larga de produse decorative atit pentru interior cit si pentru exterior, ce contine o varietate de efecte, texturi si nuante capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de culoare si design. Colaborarea exclusiva cu renumita firma italiana Oikos (fondata in 1984) asigura reputatia calitatii produselor.
Astfel, Color Design aduce la indemana tuturor produse exclusive si pline de personalitate, ideale pentru toate acele locuri in care estetica rafinata joaca un rol important.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©