ora:     Top stiri:
   
 

FIRME DE CREDITE PITESTI

 


FINANCIAR CONSULTING GRUP/ www.volksbankromania.ro

- partener VOLKSBANK Romania - ofera credite pentru persoane fizice si juridice, leasing si asigurari. Adresa: Pitesti, Bd. Republicii, S9b, Gara Sud. Motto: ,,Unde ne vedem? La noi sau la tine? Suna la 0348 807 474. 0722 346 212, 0744 496 016 ... Si stabilim impreuna"  
D&B PROSPER DISTRIBUTION/ www.dbprosper.ro
Iti aduce banca aproape de tine oriunde te-ai afla; intermedieri servicii financiare, consultanta financiar-bancare, intermedieri asigurari.
 
Garc Contab Expert/ www.contabilitate-arges.ro
Garc Contab Expert - societate comerciala cu raspundere limitata înfiintata în anul 2005, având ca obiect principal de activitate "prestarea de activitati de contabilitate". Serviciile noastre se adreseaza cu preponderenta întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), din Judetul Arges.
 
Evalexpert/ www.evalexpert.ro
Suntem o societate de audit financiar , contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala, înfiintata în 1994 de o echipa de economisti, experti contabili, si auditori . Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania. Misiunea noastra este de a furniza servicii financiar-contabile de înalta competenta, adaptate atât profilului de activitate al beneficiarului, cât si legislatiei în vigoare.
 
S.C. DaCriS Management S.R.L/ www.dacrismanagement.ro
DaCriS Management este o firma prestatoare de servicii de consultanta in management cu capital integral romanesc. Firma noastra va propune o abordare complexa a implementarii sistemelor de management, garantand siguranta obtinerii certificatelor ISO.
 
S.C. Finexpens S.R.L/ www.finexpens.ro
Credite
Intermedieri financiare Contracte de credite, leasing si asigurari la domiciliul clientului in judetul Arges, in special in Pitesti. Finexpens Solution este partener al celor mai importante banci prezente pe piata din Romania. Va putem oferi reduceri la asigurarile RCA cu Carte Verde, Casco, asigurari imobiliare, CMR-uri incheiate prin Finexpens.
 
RECOVERY/ www.recovery.ro
Recuperare si colectare debite, recuperare profesionala creante civile, comerciale.
 
Visinescu & Marculescu si Asociatii/ www.visinescusimarculescu.ro
Societatea Visinescu & Marculescu si Asociatii este specializata in recuperarea si colectarea debitelor comerciale, repuneri in posesie de bunuri mobile si imobile, analiza bonitatii societatilor comerciale, asigurand prin profesionalismul angajatilor si al colaboratorilor nostri cele mai eficiente metode de recuperare.
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©