ora:     Top stiri:
   
 

CURATATORII PITESTI - ARGES

 


Ecos Cleaning / www.ecoscleaning.ro
Curatenie civila si industriala; alpinism utilitar, produse-distributie. Singura firma de curatenie din judetul Arges care are echipa de alpnisti utilitari; Se poate executa orice lucrare la inaltime de orice natura ar fi ea.
 
General Cleaning/ www.generalcleaning.ro
Curatenie civila si industriala. Curatenie in birouri, locuinte, spatii publice inchise, scoli, licee, facultati. ,,Cineva trebuie sa curete, daca nu vrei sa fi tu acela, nu ezita sa ne contactezi!"
 
Stil Cleaning / www.stilcleaning.ro
Servicii de curatenie civila si industriala. Curatenia inseamna frumusete iar noi...iti oferim curatenie. Mai oferim servicii de dezapezire si alpinism utilitar.
 
Totalcleaning/ www.totalcleaning.ro
TOTAL CLEANING este o companie specializata in servicii de curatenie civila si industriala, fiind cunoscuta pentru profesionalitatea serviciilor oferite si o vasta experienta in domeniu. Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostrii o satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Personalul nostru este cu grija selectionat, avand calificarea necesara, asigurandu-va siguranta, discretia si punctualitatea pe care le doriti.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©