ora:     Top stiri:
   
 

FLORARII DIN PITESTI


FLORARIILE BLISS/ www.florariilebliss.ro
Va punem la dispozitie in fiecare zi o gama diversificata de flori naturale taiate si plante de apartament. Furnizam plante la ghiveci pentru diverse amenajari (terase, sedii firma, etc). Realizam buchete si aranjamente florale de la cele mai simple la cele mai complexe, incadrandu-ne intr-un buget specificat de dumneavoastra. Va oferim toate serviciile florale pentru nunti si botezuri (lumanari nunta, buchete mireasa, cocarde, aranjamente masa, aranjamente masini, arcade florale, etc).
 
Va oferim toate serviciile florale pentru nunti, botezuri respectiv buchete mireasa, nasa, cocarde , aranjamente masa si prezidiu, aranjamente masini, arcade florale, lumanari nunta si botez precum si servicii florale funerare (coroane, jerbe).
 
Livrare flori in Pitesti si in Romania in aceeasi zi. Acceptam plata online!
 
La Thea Decor va asteapta o atmosfera primitoare si intima – magazinul nostru este un spatiu pe care il puteti vizita si in care puteti gasi flori si cadouri pentru zile obisnuite, pentru evenimente speciale sau corporate.
 
Floraria Telic Stil Decor / telicstildecor.blogspot.com
Aranjamente florale pentru nunti, evenimente business si receptii Buchete de mireasa, lumanari de nunta, cocarde Lumanari de botez Buchete si cosuri cu flori cadou Flori si plante de apartament Coroane din flori naturale si artificiale.
 
FLORARIE.COM / www.florarie.com
Florarie online ce livreaza comenzi in Pitesti dar si in restul judetului Arges. Livram aranjamente florale pentru orice ocazie, inclusiv cele funerare. Pentru livrari in aceeasi zi va rugam sa ne contactati. Acceptam fireste si plata prin card bancar.
 
 
 
 

 

 

 

  Copyright 2013 ©

Garant WebDesign | Creaza-ti insigna