ora:     Top stiri:
   
 

IMOBILIARE PITESTI


ATHOS REAL ESTATE/ www.athosgroup.ro
O constanta ce poate caracteriza oricand o relatie complexa de tipul celei impuse pe piata de vanzare-cumparare este profesionalismul. Prin aceasta definire se poate distinge firma noastra.
 
IMOBILIARE JOHN-CO/ www.john-co.ro
Agentia imobiliara John & Co a aparut in 1997 pentru a intampina cererea mare de locuinte si pentru a facilita vanzarea si cumpararea, atat a locuintelor, cat si a terenurilor si spatiilor comerciale din Pitesti si imprejurimi.
 
DALMINA IMOBILIARE/ www.dalminaimobiliare.ro
DALMINA IMOBILIARE si-a inceput activitatea in luna iulie 2007 ca agentie imobiliara pe piata pitesteana. De atunci incearca sa-si imbunatateasca permanent calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Acest site a fost construit din dorinta de a va sta la dispozitie si in mediul electronic, mediu mult mai comod multora dintre dvs. Aici puteti analiza ofertele noastre de imobiliare si, de asemenea, va puteti publica gratuit anunturile privind imobilul sau terenul pe care doriti sa-l cumparati/ vindeti/ inchiriati.
 
BAUMANN/ www.baumann.ro
Imobiliare
Suntem o Societate care pune accentul pe seriozitate, calitate si respect pentru clientul nostru. Deoarece noi credem in nevoile fiecaruia, clientul poate sa participe activ la elaborarea planului viitoarei sale case. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate; termenele de constructie sunt respectate cu strictete. Oferim o gama completa de servicii. IMPORTANT !!! PLATA LUCRARII SE PERCEPE ESALONAT,
PE ETAPE DE LUCRU. DACA VRETI O CASA SCUMPA, NU VENITI LA NOI


 
CONPIT/ www.conpit.ro
Seriozitate, flexibilitate, santem o echipa tanara, ingineri arhitecti, maistri, muncitori, folosim tehnologie germana. Ansamblul de vile DO- MO 1. la 3,5 km distanta fata de Primaria Pitesti.
Ansamblul se desfãsoarã pe o suprafatatotala de 35.000 mp si va cuprinde 70 de vile individuale...asteptam sa ne vizitati ! Va doriti o casa ? Daca da aici sunteti ACASA ! Avem pentru dumneavoastra, Case, Vile,Apartamente la preturi MICI. Aceste proiecte sunt realizate de firma de constructii.
 
TEMSIX/ www.temsix.ro
Case pe structura de lemn (oferte de pret, galerie foto, interioare) amenajari industriale si civile
 
IMOBGOLD 2003 / www.imobgold.ro
Va oferim casa mult visata, consultanta imobiliara, carte funciara, cadastru, asigurari, consilierea creditelor bancare, strategii de investitii, siguranta tranzactiilor, zone turistice si de agrement, parcuri industriale, inchirieri, o valoroasa experienta imobiliara, o usa deschisa permanent. Totul se discuta. Totul se negociaza. Nimic nu lipseste.
 
Garant este una dintre companiile de succes in domeniul consultantei imobiliare din judetul Arges.
Combinand o abordare la standarde inalte, pentru fiecare proiect in parte, impreuna cu o profunda cunoastere a intregii piete imobiliare romanesti, Garant are capacitatea de a oferi servicii la nivel national prin partenerii sai, fapt care o face unica pe piata de profil.
 
SPRINT IMOB SERV / www.sprintimob.ro
Imobiliare
Suntem o echipa dinamica si cu o bogata experienta profesionala. Am reusit sa ne impunem in mediul complex al afacerilor imobiliare pentru ca am acordat aceeasi importanta tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostri.
Fiecare tranzactie finalizata a adus un plus de valoare si experienta companiei noastre.
Pe site puteti gasi anunturi imobiliare, vanzari apartamente, inchirieri apartamente, vanzari, cumparari, inchirieri, case, vile, apartamente, garsoniere, spatii comerciale, din Pitesti.
 
Despre SC Ital Company SRL vorbesc multi dintre clientii companiei. Clienti exigenti si foarte multumiti de excelenta calitativa a solutiilor oferite. SC Ital Company SRL isi propune promovarea acelor valori care sa duca la crearea unui climat favorabil dezvoltarii unor relatii intre parteneri, bazate pe incredere,respect, performanta, profesionalism, competivitate, pasiune.
 
MONDO SERV INVEST / www.mondoserv.ro
O agentie imobiliara de referinta pe piata tranzactiilor imobiliare locale, MONDO SERV INVEST a reusit sa câstige, în tot acest timp atât încrederea, cât si respectul clientilor sai. Firma MONDO SERV INVEST ofera, pe lânga ofertare si consultanta în domeniul imobiliar, si asistenta legala, la întocmirea actului de vânzare-cumparare; consultanta privind actele necesare semnarii actului autentic si procurarea acestora; asistenta legata de publicitatea imobiliara necesara anterior perfectarii actelor autentice; consultanta privind actele necesare semnarii actului autentic.
 
 
S.C. CONFORT CONSTRUCT 2005 SA / www.confortconstruct.ro
Confort Construct 2005 SA este antreprenor general, avand ca obiectiv de acitivate constructiile civile
 
Imobiliare
Pro Life este un nou concept pe piata imobiliara din Pitesti, pe care am reusit sa-l impunem pe piata datorita experientei si profesionalismului agentilor, managementul companiei cu o experienta de 4 ani in domeniu, dar formand, in acelasi timp, o echipa tanara cu o medie de varsta de 27 ani.
Echipa Pro Life, formata si dezvoltata pe parcursul a trei ani de lucru impreuna in acelasi domeniu aduce un suflu nou pe piata imobiliara prin oferirea de servicii de un real profesionalism.
Pro Life incearca formarea unei noi conceptii despre ceea ce inseamna activitatea unei companii imobiliare si care este standardul la care trebuie sa se lucreze.
 
TERRACAD PROIECT/ www.terracad.ro
Fie ca este vorba de un apartament sau de o casa, un imobil situat in Arges sau in imprejurimi, expertii nostri autorizati va stau la dispozitie pentru lucrarile de cadastru / intabulare necesare. Efectuam lucrari in Arges si imprejurimi. Pe langa realizarea lucrarilor si masuratorilor topografice necesare - relevee, planuri, schite, expertii nostrii va ajuta la intocmirea dosarelor pentru obtinerea numarului cadastral, necesar inscrieri in Cartea Funciara precum si depunerea acestuia la ANCPI.
 
POPA SAPCA IMOBILIARE/ www.popasapca.ro
Oferte imobiliare din judetul Arges si municipiul Pitesti! Vanzari - cumparari - inchirieri apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri.
 
YNA & MCM AGENCY/ www.ynaimobiliare.ro
Imobiliare
YNA & MCM AGENCY ofera servicii complete in domeniul imobiliar.Echipa de profesionisti sunt pregatiti mereu pentru a gasi cea mai buna solutie pentru client, client ce este pus mereu pe primul loc.
 
Imobiliare
Intermedierea vanzarii, cumpararii si inchirierii imobilelor (terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale, hale, etc.). De ce Intertrandy ? Pentru ca vrem sa-ti oferim cele mai bune servicii de intermediere din lume. Ne bazam pe Sinergie - din limba greaca syn-ergos, inseamna "lucrand impreuna" si descrie situatia in care diferite entitati coopereaza avantajos pentru obtinerea rezultatelor dorite. Sau altfel spus rezultatul este mai mare decat suma partilor. Daca nu exista sinergie, o picatura de apa si cu o picatura de apa pot sa fie doar doua picaturi, de exemplu una sa fie in pahar si alta pe langa el. Deci, fara sinergie am avea mic cu mic generand mai multe lucruri mici. Din pacate, la noi in tara asta e mentalitatea, deocamdata. Veniti alaturi de noi si vom reusi schimbarea.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©