ora:     Top stiri:
   
 

INCHIRIERI &LEASING PITESTI


Inchirieri
Inchiriem autoturisme la cele mai mici tarife! Caracteristici DACIA LOGAN DIESEL 1,5 DCI


Clasa: Medie
Numar locuri: 5
Garantie 200 EURO

 
Rent a car Pitesti/ www.car-rent.ro
Inchirieri
Solutia mobilitatii dumneavostra se afla la noi!
MBC Rent a Car, cu parcul sau auto in care gasiti o mare varietate de marci si modele de masini, toate noi, se ofera sa fie partenerul dumneavoastra cel mai bun atunci cand doriti sa inchiriati o masina.
Profesionalismul si serviciile ireprosabile in domeniul inchirierii de masini pe care le oferim ne-au fost de-a lungul timpului cea mai buna carte de vizita a noastra. Totodata, grija deosebita pe care o acordam parcului nostru auto si intinerirea permanenta a acestuia au condus la a va putea oferi dumneavoastra numai autoturisme in perfecta stare de functionare si cu toate dotarile de confort dorite.
 
Auto Center Expert/ www.auto-rate.ro
Acum prin Auto Center Expert masina pe care ai visat-o este la un pas de tine! Aducem numai pe baza de comanda masini noi si second-hand din strainatate. Tu ne spui ce masina vrei iar noi in cel mai scurt timp posibil iti dam cheile! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Nu ai banii cash? Nici o problema! Poti sa-ti cumperi masina ta prin AUTORATE! BRD Finance îti ofera credit auto, special creat pentru a te ajuta sa conduci cât mai curând masina pe care ti-o doresti.
 
Inchirieri masini la preturi foarte bune!
 
Full-Rent/ www.full-rent.ro
Avand in vedere cerintele economiei de piata care sunt tot mai diversificate, in cadrul firmei noastre, a fost infiintat si serviciul de inchirierei auto. Pentru stimularea clientilor de a apela cu incredere la serviciile noastre, avem drept obiectiv calitatea deosebita a acestora, practicand preturi accesibile tuturor clientilor si oferind o gama variata de autovehicule. Gama de autoturisme pe care o punem la dispozitie, este una diversificata, astfel incat putem oferi clientilor posibilitatea alegerii de autoturisme, in functie de veniturile financiare ale acestora.
 
Eko Leasing / www.ekoleasing.ro
Suntem o institutie financiara nebancara care ofera finantare in sistem leasing pentru autovehicule, imobiliare, echipamente si utilaje.
 
MONTAN STAR LEASING/ www.montanstar.ro
Leasing
MONTAN STAR LEASING este o societate pe actiuni cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003 in scopul sustinerii financiare a activitatilor economice, ca o alternativa viabila la sistemul de creditare practicat prin intermediul institutiilor bancare. Beneficiind de o echipa tanara si ambitioasa de angajati si colaboratori, societatea isi propune ca in cel mai scurt timp, sa devina un nume de referinta in domeniul finantarilor in sistem leasing.
 
COMPANY CONFORT/ www.company-confort.ro
Firma a fost infiintata in anul 2002 si are ca obiect principal de activitate "TRANSPORTUL DE PERSOANE SI MARFA". Datorita solicitarilor pietei firma si-a extins activitatea, creand un nou departament de inchiriere autoturisme. Pentru a inchiria o masina, va punem la dispozitie un formular de rezervare online, sau puteti comanda telefonic 24/24 la numarul 0744-34.82.42. Inainte de a face o solicitare, va rugam sa consultati conditiile generale.
 
SC MADY GOLDEN STAR SRL / www.pitesti-rentacar.ro
Leasing
Serviciul nostru de inchiriere auto va ofera siguranta de care aveti nevoie, indiferent de distanta pe care doriti sa o parcurgeti. Va oferim un pachet integral de produse si servicii, raspunzand tuturor solicitarilor pentru calatorii de afaceri si vacante.
 
C&C MACHINES / www.amycars.ro
Leasing
S.C. C&C MACHINES S.R.L. este membra a concernului de firme "Amyra Holding". Societatea este infiintata in anul 2006, luna martie, avand un Capital Social subscris si varsat de 200 RON - capital privat, integral romanesc. Obiectul principal de activitate al firmei este "Comert cu autovehicule" cu Cod C.A.E.N. 5010.
 
RENT A CAR BIS / www.rentacar-bis.ro
Leasing
Bis Group - rent a car cu o gama larga de activitate va ofera servicii de inchiriat masini pe teritoriul Romaniei la cele mai inalte standarde si cele mai selecte servicii pe care le puteti avea in domeniul de rent a car. Suntem o echipa tanara si responsabila dornica sa va ofere cele mai bune servicii de inchiriat masini (rent a car) de pe teritoriul Romaniei.
 
TERRA AUTO SERVICE S.R.L. / www.terraservice.ro

Leasing
Indiferent ca doriti sa calatoriti pentru afaceri sau în scop turistic va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor, profesionalism si printr-un raport imbatabil calitate/pret. De aceea acordam o atentie deosebita întretinerii parcului auto, pentru ca atunci când închiriati o masina de la noi sa primiti un autoturism aflat în perfecta stare de functionare. În plus, pentru orice probleme tehnice aparute pe durata închirierii masinii, va oferim asistenta 24 de ore pe zi din 24.
 
ANA RENT A CAR / www.anarentacar.ro


Leasing
Daca aglomeratia din mijloacele de transport in comun sau doar dorinta de a te deplasa cu mai mare usurinta dintr-o locatie in alta iti da bataie de cap, este momentul sa apelezi la Ana Rent a Car - inchirieri masini, partenerul tau de incredere. - Vii pentru preturi , ramai pentru servicii ! Preturi de la 12euro pe zi
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©