ora:     Top stiri:
   
 

INDUSTRIE PITESTI


PROEURO INVEST AG / www.oilwell.ro
Industrie
Stimati domni, va putem oferi urmatoarele produse si servicii: ROBINETE : Robinete si dispozitive de reglare a debitului pentru medii de lucru neutre si slab acide, realizate dupa specificatii API 6A, PIESE SCHIMB POMPE NOROI : Subansamble si piese schimb pentru pompe tip: R 5X10, UMT 5X10, 2PN160, 2PN400, 2PN700, 1250, 3PN465, 3PN1300. (tije piston, camasi bimetalice, simple, pistoane Mission) : Subansamble si echipamente destinate lucrului la gura putului de foraj; Subansamble si echipamente destinate conditionarii fluidelor de foraj, LANT GALL: import RENOLD-ANGLIA, FURTUNE ROTARY: Furtune Rotary - TAURUS / Phoenix Rubber, Germania, FURTUNE PETROLIERE: Furtune petroliere, furtune pentru namol; De asemenea, putem oferi piese si subansamble produse de UPETROM-1MAI Ploiesti, CONFIND Câmpina.
 
CRINA S.R.L./ www.crina-pitesti.ro
Industrie
CRINA este o societate comerciala din România care se ocupã cu producerea si comercializarea diverselor obiecte din fier forjat (industrie) si a fabricatelor din metal. Fondatã în anul 1991 firma noastrã are acum o frumoasã traditie în crearea diverselor obiecte din fier forjat. CRINA vã stã la dispozitie cu cei 14 ani de experientã în producerea si montarea lucrãrilor din fier forjat.
 
S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L./ www.alvvimar.ro
A fost infiintata in anul 1994, incepandu-si activitatea in zona Bascov prin inchirierea unei suprafete de 200 mp. Societatea a avut initial trei angajati. Pe suprafata inchiriata au fost amenajate primele spatii de depozitare si comercializare a materialelor de constructii. In prezent, S.C. ALVVIMAR COMIMPEX S.R.L. detine 3 depozite pentru comercializarea materialelor de constructii, in suprafata de aproximativ 25.000 mp. „Fara crestere continua si progres, cuvinte precum imbunatatirea, atingerea obiectivelor si succesul nu au sens.” (Franklin)
 
De la masti simple la costume chimice performante, de la filtre la aparate autonome de respirat, oferim o mare gama de produse pentru protejarea vietii (protectia muncii). Acestea includ masti si filtre pentru purificarea aerului, echipamente de salvare cu filtre, aer comprimat sau rezervoare de oxigen, pentru situatii de urgenta si pentru munca in conditii periculoase, oriunde respiratie poate fi afectata accidental.
 
TRAIAN S.A./ www.traian-arges.ro
Prelucrare prin presaj, mecano-sudura, sudura in puncte, sudura CO2, vopsire, zincare, debitare metal.
 
INALDA S.R.L. / www.inalda.ro
Obiectul principal de activitate al societatii este constituit din lucrari de instalatii sanitare, incalzire centrala, montaj echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii civile si industriale.
 
Societate comerciala infiintata in octombrie 2001 la pitesti, din initiativa unor tineri entuziasti care au vrut sa ofere clientilor o alternativa despre ceea ce inseamna o distributie de produse industriale.
 
SCHELE-MONTAJ SRL / www.schele-montaj.ro
SCHELE-MONTAJ 2007 SRL PITESTI, societate comerciala cu capital mixt romano-spaniol, comercializeaza si inchiriaza utilaje de constructii tip schele metalice si o gama larga de accesorii pentru lucrari de constructii civile si industriale import Spania, care indeplinesc standardele de securitate ale Uniunii Europene: CE (UNE 76-502-90) EN 1000 (PREN 12810-1 si PNE 76508-1).
 
BALKAN PART / www.balkanpart.ro
S.C. BALKANPART S.R.L. a fost infiintata in anul 1994, este o societate cu capital si management romano-canadian avand ca obiect principal de activitate Importul, Exportul, Reprezentarea si Distributia la nivel national pentru o gama larga de produse industriale, un loc important ocupandu-l utilajele de ridicat si manipulat marca Balkancar, fabricate in Bulgaria.
 
FEROART - 2005 SRL / www.feroart-2005.com
In paginile acestui site puteti gasi o gama larga de produse confectionate din fier forjat sau diferite confectii metalice la comanda clientului. Gasiti deasemenea produse de mobilier pentru casa si gradina dar si pentru birouri si institutii confectionate din fier forjat dupa modelele noastre sau dupa modelul clientului, produse pentru ornament, grilaje pentru usi si ferestre, copertine si suporti pentru firme,dotari speciale pentru institutii etc.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©