ora:     Top stiri:
   
 

FURNIZORI SERVICII INTERNET PITESTI

 


VIDEO NET COM/ http://217.156.89.5/
Furnizori servicii internet de mare viteza si de inalta calitate la preturi avantajoase. Adresa: centru - Piata Milea, nr. 2. Tel: 0743/074.403
 
INTERNET ISP/ www.kb.ro
Internet ISP ofera posibilitatea conectarii la Internet, oferind avantajele ultimelor tehnologii in domeniu, oferind calitate si stabilitate serviciului. Prin preturile si politica practicate aducem serviciile de comunicatii electronice la standarde internationale.
 
IWAVE UPLINK/ www.iwave.ro
Solutia de comunicare UPLINK este una directa între sediile clientilor sai, neexistând puncte de acces la care trebuie sa se conecteze clientii pe linii telefonice închiriate sau la retele ale altor operatori de comunicatii. Legatura la reteaua nationala si internationala este asigurata printr-o legatura terestra, prin intermediul operatorilor de fibra optica si radio (folosind un important carrier GSM).
 
Punkt NET/ www.punktnet.ro
Punkt NET ofera servicii de calitate in urmatoarele domenii: Internet, Service IT, Retelistica, Programare, Consultanta, Web Design. Alaturi de aceste servicii Punkt NET lanseaza primul magazin online dedicat in exclusivitate Kaspersky Anti-Virus - Solutia completa pentru protejarea calculatorului dumneavoastra.
 
NetWork Engineering & KL-NET/ www.kl-net.ro
Reteaua porneste de la blocul C3 si cuprinde : C4,C5,C6,C7,M9,M10,M11,B4,B5,B7, B8,B9,B10,A25,A27,B20,F1, A35, A38, D13,Bascov Blocuri si cartierul de Vile din Gavana si cartierul Eremia Grigorescu detinem si doua Acces Point-uri Wireless pentru cei interesati de acest fel de conexiune! Reteaua este in continua dezvlotare, urmand ca pana la sfarsitul primaverii 2006, punctele mari de distributie sa fie conectate intre ele pe fibra oprica.
 
Abonamentele actuale sunt 400.000 lei/luna trafic nelimitat, abonamente limitate cu ore incluse 15 ore/luna 100.000 lei si 40 ore/luna 200.000lei.
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©