ora:     Top stiri:
   
 

MOBILA PITESTI - ARGES


GENAROM / www.genarom.ro
Societatea comerciala GENAROM SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand ca domeniu principal de activitate comertul en-detail si en-gross cu mobila din import, produsa de firma BLACK RED WHITE - Polonia. Magazinele de prezentare si desfacere proprii se afla in orasele, Ramnicu Valcea, Craiova, Slatina si Pitesti, unde pe suprafete semnificative sunt expuse produsele producatorului polonez.
 
WALTEX / www.waltex.ro
Waltex Impex srl este o firma cu capital 100% privat romanesc care isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca din 1994, devenind una din cele mai importante firme in comercializarea de mobila tapitata si mobila corp.
 
MOBILI INN / www.mobili-inn.com
Noi te ajutãm sã creezi o ambiantã aparte locuintei tale.Venim intotdeauna cu solutii optime a spatiului , cu decoratiuni interioare si cu alte accesorii necesare stilului tau de viatã.Dacã in planul confortului se ia in calcul atât mobilierul cât si
spatiul in care va "functiona" atunci un arhitect este cel mia indicat sa o facã, cu alte cuvinte noi iti indeplinim orice dorintã pe care o ai.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©