ora:     Top stiri:
   
 

PRODUCTIE ARGES


EURIAL INVEST/ www.eurialpitesti.ro
Sezonul ofertelor de la Peugeot s-a deschis. Super discount!
 
In dorinta de a va aduce tot ce este frumos in viata dvs. , SENATOR a aparut ca urmare a cererii crescande pentru finisajele si amenajarile interioare si exterioare. Standardele tot mai ridicate ale pietei au propulsat societatea in topul firmelor de renume din domeniu. Experienta noastra a fost pusa la dispozitia dvs. pentru a putea beneficia de cele mai bune produse la cele mai competitive preturi. Nivelul calitativ al materiilor prime, al nuantelor folosite, personalul calificat, capacitatea de productie proprie, va garanteaza satisfacerea oricaror cerinte, oricat de diversificate ar fi acestea.
 
SEND92/ www.send92.ro
Estetica si functionalitatea sunt cele doua caracteristici pe care trebuie sa puneti accent atunci cand va construiti propriul camin. Misiunea Send92 este de a-si mentine in continuare pozitia de lider pe piata argeseana in domeniul productiei de structuri din profile din PVC/Aluminiu destinate ferestrelor si usilor si continuarea politicii de expansiune pe pietele nationale.
 
Productie
CONSULTING & MANAGEMENT REGARDING THE GEOLOGICAL INVESTGATION OF THE MINERAL RESOURCES; utilaje de prelucrare marmura/granit, sticla si ceramica.  

SC IMUC PITESTI SA/ www.imuc.ro

Societatea este specializata in activitati de constructii montaj in industria energetica , chimica , petrochimica si in domeniul nuclear. Confectioneaza si monteaza: utilaje tehnologice, confectii metalice, sisteme de conducte,rezervoare SC IMUC PITESTI SA executa lucrari de proiectare,inginerie, procurare, contractare, confectionare,montare, asamblare si punere in functiune pentru diverse unitati industriale.
 
Anel Company/ www.anel.ro
Bucurati-va de un aer mai proaspat; aer conditionat (split, dublu split), accesorii (tubulatura flexibila, fixa), ventilatoare (axiale, axiale de tubulatura), instalare sisteme de ventilatie, instalare sisteme de aer conditionat, proiectare sisteme de ventilatie si aer conditionat, service de intretinere.
 

MOBILINDUSTRIAL/ www.mobilindustrial.ro

Executie sau modernizari de masini de echilibrat dinamic/service pentru utilaje dinamice:echilibrari dinamice, alinierea utilajelor dinamice.// Vibrometre, Aparate de analiza spectrala vibratii si colectoare de date, Aparate monitorizare continua vibratii, Aparate cu laser pentru alinierea axelor, alinierea fuliilor, masuratori geometrice ( concentricitate, paralelism, planeitate ),Aparate pentru echilibrari dinamice, //Aparate portabile/stationare pentru protectia mediului si a personalului // VMI AB SUEDIA, DAMALINI AB SUEDIA, DRAGER GERMANIA. Tel: 0248/216.851
 
FINACO INDUSTRIES/ www.finacoind.com
FINACO INDUSTRIES PITESTI opereazã pe piata româneascã de productie, fiind cel mai important distribuitor de oteluri industriale (oteluri carbon, aliate, de cementare – în stare laminatã, forjatã, calibratã - rotunde, pãtrate, laturi, hexagoane) si oteluri destinate constructiilor (europrofile HEA, HEB, IPE, UPE, INP, UNP – tablã, teavã).
 
NEWDESIGNCOMPOSITE/ www.newdesigncomposite.ro
Intotdeauna ne straduim sa rezolvam provocarile aparute spre satisfactia deplina a clientilor nostri. Accesati biroul nostru virtual pentru a afla mai multe informatii. Valoarea face diferenta, valoarea creaza dependenta!
 
GIROM/ www.girom.ro
Ceramica italiana. O incursiune printre sute de modele de gresie si faianta. Cateva idei de a pune in opera ceramica dumneavoastra. Forta nu ajuta la nimic,noi poate ca da. Daca nu mai aveti rabdare sa vedeti pe viu, atunci faceti o vizita virtuala.
 
SLAVA/ www.slava.ro
SLAVA va invita sa vizitati showroom-ul din Calea Campulung nr. 1D, unde veti descoperi cea mai mare gama de mobila pentru locuinte si birouri din orasul Pitesti.
 
INTENS PREST/ www.intensprest.ro
Fondata la 25 iulie 1991, Intens Prest si-a inceput activitatea cu 5 angajati in domeniul lucrarilor de cai ferate (reparatii cai ferate si subtraversari). In luna octombrie, acelasi an,Intens Prest si-a largit aria de activitate in domeniul exploatarii resurselor minerale, prin concesionarea Balastierei Catanele.
 
EUROTERM PROINSTAL/ www.euroterm-proinstal.ro
S.C. EUROTERM PROINSTAL S.R.L. a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect principal de activitate Lucrarile de Instalatii Sanitare si Incalzire Centrala. Structura oraganizatorica a Societatii cuprinde mai multe departamente cu functiuni separate in cadrul firmei, din care amintim: Departamentul Aprovizionare, Departamentul de Productie, Departamentul Calitate, Departamentul Vanzari, Departamentul Financiar - Contabil.
 
S.C. ROBYS S.R.L./ www.robyssrl.ro
S.C ROBYS S.R.L. s-a infiintat in 1992 avand ca prim obiect de activitate, productia si comercializarea furtunurilor hidraulice de inalta presiune pentru toate tipurile de utilaje forestiere, de minerit, agricole, de constructii, etc. Tehnologia noastra de ambutisare este una aparte, utilajele fiind dupa o conceptie suedeza UNICA in tara; ambutisarea facandu-se transversal, si nu longitudinal!
 
S.C. ArtWork SRL/ www.mobilalemn.3x.ro
Producem mobilier din lemn masiv: scaune, canapele, usi, ferestre, dulapuri, mese, etc. numai la comanda clientului.
Dispunand de utilaje performante putem realiza mobilier de orice tip:gradina, birou, camere de zi,etc.
 
GENERAL INTERMED TRADE/ www.naturalstone.ro
Producator si importator de piatra naturala, are placerea sa va ofere o gama diversificata de marmura, granit, travertin, calcar, slate, sandstone si onyx aduse de pe tot globul si distribuite in Romania cu scopul de a servi arhitectilor, designer-ilor, contractorilor si clientilor privati.
 
MOBEST/ www.mobest.ro
Canapele, mobilier tapitat, tapiterii, fotolii, coltare - Pitesti, Romania. Mobila este executata din lemn uscat de brad si fag, pal, placaj stratificat, spuma poliuretanica, arcuri elicoidale, stofe, plusuri, piele ecologica si piele naturala, toate de cea mai buna calitate, raportul pret/calitate fiind favorabil intotdeauna clientilor nostri, lucru care aduce an de an sporirea numarului acestora. Producem: canapele de 2 si 3 locuri, fotolii, holuri 311 si coltare 3c2 extesibile si fixe; mobilier tapitat pentru discoteci, hoteluri, banci; brichete din rumegus cu o putere calorica foarte mare pentru centrale pe lemn, toate acestea cu un foarte bun raport calitate-pret.
 
MONTANA MG/ www.montanamg.ro
Departament fabricatie si matrite scule. S.C. Montana MG Campulung a fost infiintata in 22.05.1991. In anul 2004, in cadrul campaniei de extindere a firmei, a fost preluata Fabrica de Scule si Matrite ARO S.A., devenind Departamentul de Fabricatie Matrite si Scule" din cadrul societatii.
 
ENERGOPLAST/ www.energoplast.ro
Societatea noastra produce o gama variata de repere din P.A.F.S (Poliester armat cu fibra de sticla) cu utilizare in multe domenii: constructii civile si industriale, sport-agrement, domenii publice, etc.
 
G COSTACHE GRUP/ www.gcgrup.ro
Firma S.C. G Costache Grup S.R.L. este o firma cu activitate relativ noua in piata producatorilor de articole tehnice din cauciuc si se bazeaza pe experienta si profesionalismul in domeniu al actionarilor. Aplicand cu consecventa tehnologii noi, cautand sa satisfaca exigentele clientilor prin controlul constant al procesului de productie si respectand termenele de livrare si executie a reperelor, a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata furnizorilor de repere din cauciuc presate si profilate din tara si sa isi construiasca propria imagine.
 
CONCRET SOLUTION / www.concretsolution.ro
Constructii, tamplarie aluminiu si pvc, confectii metalice, amenajari interioare, instalatii sanitare, instalatii termice, termoizolatii.
 
PENEXPORT/ www.penexport.ro
O adevãratã placã turnantã, cu ramificatii puternice în drumul florei spontane din pãdurile României spre Europa apuseanã, PENEXPORT este o firmã mixtã, româno-germanã specializatã în achizitia, prelucrarea si exportul fructelor de pãdure, plantelor medicinale si aromatice. Firma noastrã urmãreste pas cu pas drumul parcurs de produse, de la culegerea lor pânã la ambalarea si exportul acestora, în general, obtinerea de produse ecologice care corespund normelor ecologice în vigoare la nivel mondial – Reglementarea EU 2092/91 NOP – Programul Ecologic National/USDA.
 
ECONIM PRODINVEST / www.econim.ro
In prezent producem o gama diversificata de scaune din lemn masiv pentru uz casnic, birouri, restaurante, hoteluri etc. Putem realiza si modele propuse de clientii nostri. Finisajul produselor noastre este realizat cu lacuri nitrocelulozice sau poliuretanice, cu ulei, cu ceara sau cu nitroemail, in functie de cerintele clientilor. La cerere putem executa finisaje antichizate, cu patina etc.
 
ALPFIV INTERNATIONAL / www.alpfiv.ro
S.C. International Alpfiv S.A. produce si comercializeaza materiale destinate acoperirii suprafetelor de orice fel din industria lemnului, folosind materii prime de baza din tara (rasini, nitroceluloza, solventi) decalitate superioara, produse de ARCH COATINGS FRANCE, lider pe piata franceza in acest domeniu.
 
PAN MERIDIAN / www.panmeridian.ro
Infintata in anul 1992, S.C. PAN MERIDIAN S.R.L. comercializeaza toata gama de produse (mai putin alimentare). Va invitam sa consultati cantitatile aflate in Stocul de marfa, pentru fiecare categorie in parte!
 
RALCO ACTIV / www.ralco-activ.ro
S.C. RALCO S.R.L. a fost infiintata in anul 1995, avand ca obiect initial de activitate comercializarea produselor electrocasnice. Ulterior, Societatea a adaugat si comertul si montajul instalatiilor de aer conditionat si incalzire centrala precum si comercializarea de componente necesare montarii instalatiilor de incalzire centrala (conducte, fitinguri, robineti, termostate).
 
ARMCOMP / www.armcomp.ro
Societatea ARMCOMP s.r.l. beneficiaza de serviciile unor specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii cauciucului si a maselor plastice. Societatea s-a orientat spre productia de repere pentru industria de automobile, in special pentru autoturismele indigene. Atentia fata de clienti se materializeaza prin imbunatatirea continua a calitatii produselor si mentinerea unui raport pret/calitate cat mai bun.
 
COMAR TRUST / www.comar-trust.ro
Comar Trust 2000 este o companie cu peste 15 ani de experienta in domeniul producerii si comercializarii articolelor din cauciuc. In timp ne-am extins obiectul de activitate, iar astazi va mai putem oferi: produse din plastic, materii prime pentru producerea articolelor din cauciuc si obiecte promotionale. Speram ca prezenta noastra pe Internet sa va fie de un real ajutor in ceea ce cautati. Pentru oferta de pret sau mai multe detalii despre produsele pe care le comercializam nu ezitati sa ne contactati.
 
MOBILA ROMITAL / www.mobilaromital.ro
Mobila Romital reprezinta un concept dezvoltat timp de 4 ani pe piata romaneasca. Serviciile oferite catre consumator sunt diversificate si in conformitate cu standardele europene. Va oferim servicii si produse de calitate, grija la detalii, flexibilitate si mai ales atentie personala.
 
TAVI CHIM GRUP / www.tavigrup.ro
Vopseaua este o substanta care infrumuseteaza suprafetele pe care este aplicata si care creaza un strat protector pe acele suprafete. Doriti sa aflati mai multe din tainele Vopselei si ale aplicarii ei pe diferite suprefete cum ar fi lemnul, metalul, zidaria?
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©