ora:     Top stiri:
   
 

AGENTII DE PUBLICITATE & WEB DESIGN PITESTI


CREATIVE TOP EVENTS / www.creativetopevents.ro

 
Agentie de Publicitate & Promovare din Pitesti, Creative Top Events ofera servicii de consultanta, strategie si creatie grafica publicitara care, impreuna cu ideille de marketing ajuta companiile interesate de promovare, reputatie, cresteri de vanzari prin intermediul metodelor conventionale sau alternative de publicitate, bazate pe obiective de marketing. Contactati-ne, impreuna vom gasi cele mai bune solutii de advertising, marketing.
CE FACEM ?

- CORPORATE IDENTITY
slogan, sigla, logo

- SERVICII PROMOVARE:
- outdoor : casete luminoase, inscriptionari auto, bannere, mashuri,panouri directionale.
- indoor : afise, carti vizita, mape de prezentare, flyere, pliante, brosuri .
- obiecte personalizate: agende, calendare, pixuri, brelocuri, brichete, pahare,
articole de imbracaminte, articole de birou, odorizante auto, brelocuri, etc.

- Servicii promovare internet media:
Google; Facebook

- Servicii web design - creeare pagini
web statistice, active, interactive, magazine online, etc.

- Servicii grafica si design publicitar
Pentru orice vrei sa faci , ai nevoie de design. Fie ca ai nevoie de carti de vizita sau de un
banner intotdeauna este necesar un concept grafic. Vom alege impreuna culorile potrivite
cu un layout aerisit si îngrijit si cu o aranjare în pagina bine gândita care sa exprime exact
mesajul catre public .

- Servicii organizari evenimente business:
Targuri, expozitii, prezentari fashion, lansari produse & serviciiCORPORATE IDENTITY
slogan, sigla, logo

Ne poti contacta: FACEBOOK: Top Events; www.creativetopevents.ro;[email protected]; Tel: 0742 66 83 23

 

Kaela Studio/ www.kaelastudio.ro

In publicitate, GRAPHIC DESIGN-ul reprezinta folosirea textului si a elementelor grafice pentru a crea un mesaj atractiv pentru clienti, cu scopul a-i convinge sa afle mai multe despre produsele si serviciile oferite si sa faca urmatorul pas - cumpararea.
IDENTITATEA VIZUALA este modul unei firme de a se prezenta pe piata si este necesara indiferent de marimea afacerii, pentru ca are un rol extrem de important in impactul asupra consumatorilor si astfel influenteaza in mod direct vanzarile.
Este recomandata o imagine unitara a firmei, incepand cu LOGO-ul, primul element vizual recunoscut de clienti si de partenerii de afaceri, continuand cu carti de vizita, mape, brosuri, cataloage de produse, materiale promotionale etc, toate fiind elemente care ajuta la consolidarea imaginii si recunoasterea afacerii.
 

ROdavica Advertising / publicitate.rodavica.ro

ROdavica Advertising Pitesti - Agentie de publicitate si relatii publice - creatie slogan-uri publicitare, videoclipuri, reportaje, filme pentru publicitate, spot-uri, insertii de anunturi, articole de presa, editoriale, afise publicitare interioare sau exterioare inserate in diverse medii publice: emisiuni, filme tv, posturi de radio, cinematografe, stadioane, sali de sport, sali de expozitie, gari, autogari, pe sosele si pe / in mijloace de transport, manifesari promotionale complexe (targuri si expozitii locale, interne si internationale; oficiale sau particulare; generale, specializate sau strict specializate; scurte, indelungate sau permanente.
 

ROdavica Webdesign / webdesign.rodavica.ro

Agentie de web design - realizare site-uri web. Oferta noastra acopera o arie larga de necesitati. Compania noastra poate crea site-uri dinamice sau statice, folosind cele mai noi tehnologii de web design si programare web. Tel: 0766264594
 
RAFIL HOUSE / www.Rafil-House.com
Realizare Site-uri Web, CD de Prezentare, Logouri         firma.Video Filmari - VHS/VCD/DVD, Albume Foto PC/VCD/DVD. Tel: 0721/294.989
 
Rainbow Communication / www.rainbowzone.ro
Rainbow Communication este o firma aparuta pe piata romaneasca de IT in 2005. Scopul nostru este de a dovedi ca dispunem de tehnica si personal bine instruit, care poate oferi solutii tehnice in pas cu cele mai noi tendinte. Principalele activitati ale firmei noastre sunt : vanzarea de componente de tehnica de calcul si a unei game tot mai variate de echipamente si servicii, distributie de internet, realizarea paginilor web si publicitate in media locala.
 
Webteamro / www.webteamro.ro
WEB de WEB este singura firma din Pitesti ce ofera servicii web si media ce combina creativitatea, tehnologia si functionalitatea intr-o solutie completa la cheie. Sectia noastra de software a realizat si comercializeaza FRONT DESK, software specializat in managementul hotelurilor si restaurantelor. Intr-un domeniu unde concurenta este acerba, iata ca noi va oferim cele mai mici si competitive preturi, un raport calitate-cost fara egal !!!
 
Ideea Trust / www.iat.ro
web design | graphics | professional | advertising | SEO | hosting | corporate |
 
Studio Fresca / www.fresca.ro
Creatie si productie publicitara.
 
Organizare profesionista de evenimente, lansare produs, inaugurare reprezentante, publicitate, consultanta impact, creatie macheta publicitara, imprimate, carti de vizita, imprimate, reclama stradala si indoor.
 
MUNDIS ADVERTISE / www.way2web.ro
Mundis Advertise, in esenta sa, reprezinta o echipa de specialisti foarte bine pregatiti pentru dezvoltarea de aplicatii web, web site design, online marketing, Flash design, corporate identity si graphics design. Daca doriti o prezenta online puternica noi suntem firma cu care trebuie sa colaborati pentru ca noi stim cum sa obtinem rezultate vizibile.
 
RASIO DESIGN GROUP / www.rasiodesign.ro
Rasio Design este o companie nascuta din experienta a 4 persoane care, dupa 6 ani de activitate pe piata de top a internetului s-au reunit, avand ca scop imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra. Angajamentul nostru il constituie inalta calitate a serviciilor prestate, deplina multumire a clientului, oferirea de pachete complete de corporate identity precum si solutii web. Misiunea noastra este anticiparea, intalnirea si chiar depasirea dorintelor companiei dumneavoastra. Rasio Design este specializat in web design, animatii Flash, prezentari multimedia, graphic design.
 
CREATIVE VISION ADVERTISING / www.cva.ro
Productie publicitara - serigrafie, promotionale,
publicitate in-door si out-door, print-uri si photo remake, web design si creatie sunt lucrurile pe care le facem bine si care
definesc CREATIVE VISION ADVERTISING. Mai multe detalii la 0348-807.546

 
BETAGRAPHICS / www.betagraphics.srv.ro
Betagaphics - conceptul care da valoare realitatii. Programare si design web, design static, layout animat, prelucrare si realizare fotografii. Consultanta si administrare.
 
Xploz!a WebDesign / www.xplozia.ro
Xploz!a WebDesign este o firma de webdesign si promovare
web. Oferim servicii de: webdesign, optimizare motoare de cautare, gazduire site-uri / webhosting.
 
DIGITAL MEDIA WORKS / www.digital-media-works.com
Bine ati venit la DMW. Daca problemele dvs. se refera la computere sau software, advertising sau marketing, ati ajuns in locul potrivit. Digital Media Works iti ofera cele mai avansate servicii tehnologice din Arges.
 
 
IONEL IANCU - AGENTIE DE IMAGINE / www.ioneliancu.3x.ro
Agentia noastrã de imagine vã pune la dispozitie fotografii în format digital de o calitate deosebitã. Imaginile sunt surprinse în majoritate în judetul Arges, acesta fiind locul de desfãsurare a activitãtii agentiei.
 
Solutii de comert electronic si magazine virtuale. • Magazine virtuale cu licenta si inchiriate
• Module de administrare dinamice
• Management bannere publicitare
• Alocare dinamica atribute si caracteristici
• Module integrate furnizori si facturare
• Integrare cu solutie de comparatie preturi
 
DWD / www.dwd.ro
Your succesful future on the net! Design and web development. De noi... nu avem timp! Suntem prea ocupati cu clientii nostri!
 

DIGITAL DESIGN / www.digitalcom.ro

Pentru ca orice performanta e unica, DIGITAL DESIGN intelege exigentele particulare ale companiei tale si nevoia de singularitate a fiecarui element ce iti asigura succesul. Noi avem grija ca ideile tale sa fie reprezentate in forme inovatoare si dinamice. Pentru ca ne plac provocarile...
 
ROWEB / www.roweb.ro
Servicii de webdesign si hosting de inalta calitate
 
EXPERT ADVERTISING SOLUTIONS / www.xpteam.ro
SC Expert Advertising Solutions a reusit sa se impuna pe piata in conditiile unei concurente acerbe, avand o echipa dinamica cu o experienta de peste 14 ani in domeniu. Idei inovatoare, preturi adaptate economiei romanesti, seriozitate, respect pentru clienti. Iata ce ne ajuta sa ne pastram locul in topul firmelor de publicitate.
 
HIT LINE / www.hitline.ro
Consulting, marketing, business solution, investigation - the ultimate in services! plus photo services! Suntem specializati in vanzari si studii de piata pentru companii interesate sa intre pe piata romaneasca. In prezent avem contracte cu toti clientii KA internationali din Romania.
 
WOLFSOFT COMPANY / www.wsc.ro
Hosting web/ftp si webmail, Administrare si inregistrare domenii DNS, Proiectare si realizare pagini WEB/ASP
 
SPOT PROMO / www.spotpromo.ro
Productie publicitara: Firme luminoase, bannere, litere volumetrice, totem-uri, signalistica.
 
GALAXI ADVERTISIGN / www.galaxi.ro
Cu o experienta de peste 15 ani în domeniul productiei publicitare, Galaxi Advertising va ofera cele mai bune preturi pentru o calitate excelenta a imprimarilor serigrafice pe orice tip de suport, precum si pentru productia de panouri publicitare, firme luminoase, bannere si copertine. Detinem cea mai mare capacitate de productie din Arges in domeniul imprimerie textila, atat pentru echipament de protectie, salopete, cat si pentru tricouri si materiale textile nobile.
 
DELFIX MEDIA / www.delfix.ro
Vrei sa-ti construiesti o pagina web? Un site personal? Unul profesional? Vrei sa existi în spatiul virtual? Vrei sa te faci cunoscut, ca persoana particulara, ca ofertant de produse si servicii? Vrei sa te exprimi si sa fii receptat, cautat si gasit? Apeleaza la serviciile de webdesign oferite de Delfix Media: arhitectura web, grafica web, structuri standard de pagini, structuri la cerere, realizate în cooperare directa cu clientul. Cu sau fara administrarea siturilor realizate, pe spatiul si domeniile clientului. Daca vei fi multumit, povesteste despre Delfix Media prietenilor sau/si colaboratorilor. Daca nu, povesteste-ne noua.
 
EDIT TIPO GRUP / www.etg.ro
EDIT TIPO GRUP a fost infiintata in anul 1994, reusind in prima faza sa se impuna cu rapiditate pe piata materialelor publicitare (panouri, banner-e, casete luminoase, inscriptionari cu autocolant, etc.) si a confectionarilor de prelate pentru camioane. Acordam o atentie deosebita calitatii produselor pe care le executam, respectand strict termenele de executie negociate, asumandu-ne misiunea de a veni in intampinarea clientilor cu flexibilitate si operativitate in realizarea comenzilor.
 
DECS MEDIA / www.decsmedia.ro
Agentii publicitate
Infiintata in anul 2004 - creatie grafica 2D/3D, productie publicitara, broadcast design, logo design si web design.
 
SPOT EFFECT / www.spoteffect.ro
Spot Effect este un concept complet nou si inovativ de promovare, special conceput pentru acest tip de activitate. Spot Effect a dorit prin acest concept sa asocieze eleganta casetei luminoase cu dinamismul vehiculelor. Design-ul inovator al ATV-urilor atrage privirile tuturor, si chiar mai mult. Adaugand mesajului vizual si sunet, se deschide o noua frontiera in advertising. In campaniile care se desfasoara la lasarea intunericului, prin casetele backlight cu leduri, privirile clientilor vor fi atrase garantat. Fiind iluminat si în miscare, noaptea este tinta tuturor privirilor.
 
DUMAX Business Collector / www.dmx.aaz.ro
Agentii publicitate
GRAFICA & PRINT : pliante , fluturasi , flyere , carti de vizita , etichete simple si autoadezive , afise , cataloage , etc ;
CREATIE PUBLICITARA : loggo , slogan , mesaj publicitar , text de reclama ;
HOSTESS & SAMPLING - fete pentru salon auto , targuri si expozitii , intampinare invitati evenimente, etc ;
DISTRIBUTIE MATERIALE PUBLICITARE - stradal si prin cutiile postale ;
MYSTERY SHOPPER - clientul "spion" ;
CAMPANII DE PROMOVARE ;
LANSARE DE PRODUSE , etc

sloganul nostru? CREAM IMAGINEA SUCCESULUI !

 
Web Design Pitesti Gradient Studio / www.gradientstudio.ro
Agentii publicitate
Gradient este prima agentie new media din pitesti care nu se teme sa fie diferita. Echipa noastra ofera originalitate in design si o imbinare perfecta intre designul grafic si aplicatiile web. Noi tindem spre un singur scop - sa aduce branduri romanesti la nivel occidental bazandu-ne pe experienta noastra in piata americana si vest europeana. Imbinam dorintele clientilor cu imaginatia si puterea noastra creativa, inlesnim fiecare aspect al proiectului de la concept pana la design si productie. Fiecare sarcina este tratata cu respect si atentie, astfel incat produsul final se evidentiaza prin originalitate si unicitate, acestea comunica perfect prezenta brandului.
 
Fingertips Adertising / www.fingertips.ro
Agentii publicitate
Suntem o echipa formata din oameni tineri si entuziasti. Suntem o echipa pentru care valorile cele mai importante sunt profesionalismul, inovatia, creativitatea si onestitatea. Suntem o echipa formata din oameni talentati care cauta solutii îndraznete si originale, astfel încât tu sa fii cel mai bun. Obiectivul nostru de baza este sa contribuim la cresterea afacerii tale.
 
ALEINA UNIC SINCRET S.R.L. / http://pliante-flyere.cabanova.ro/
Agentii publicitate
AGENTIE DE PUBLICITATE specializata in activitati media: creare pliante, flyere, brosuri, calendare personalizate, carti de vizita, afise si nu numai; distributie/amplasare materiale publicitare in scari de bloc, spatii frecventate de un numar ridicat de persoane, sau cu ocazia diferitor evenimente si manifestari festive. Oferin SERIOZITATE, PROFESIONALISM, PROMPTITUDINE la PRETURI MINIME!!!
 
SEBASTIAN DESIGN / www.sebastiand.ro
Agentii publicitate
Sebastian Design este un proiect care a luat nastere cu ani in urma. Pornit cu pasi mici, SDesign a luat amploare intr-un ritm constant in toti acesti ani. Scopul sau este acela de a oferi o gama cit mai larga de servicii de web si grafica. Cuvintele cheie, in jurul carora graviteaza intregulproiect, sunt: PROFESIONALISM, STIL, CALITATE, SERIOZITATE, AMBITIE. Acestea se contopesc pentru a da viata dorintelor dumneavoastra, intr-o forma care va face ca produsul sau serviciul dumneavoastra sa se remarce pe o piata competitiva si sa fie ales de consumatori. Fiecare client se bucura de o atentie deosebita, intrucit succesul unui nou proiect inceput nu il reprezinta doar finalizarea cu brio a acestuia, ci si fidelizarea clientului care l-a comandat.
 
Agentii publicitate
Suntem o echipa de profesionisti caracterizati prin entuziasm si daruire, si care au intotdeauna ca prim obiectiv furnizarea unor servicii cu un nivel ridicat al calitatii. Imaginea firmei se identifica prin calitatea produselor si serviciilor oferite, precum si prin promptitudinea si atentia aratata cientilor nostri. Va punem la dispozitie servicii de plotare, copiere si scanare color si/sau alb-negru, pe formate mari, la o calitate exceptionala si preturi avantajoase. De asemenea oferim servicii de conceptie si editare grafica, pliante, cataloage, coli cu antet, formulare tipizate personalizate (avize, facturi, etc) si in general lucrari de tipografie. Respectam termenele de predare si munca dumneavoastra. Fiecare comanda este tratata individual, cu profesionalism de catre personalul nostru. Echipamentele folosite sunt moderne, bine intretinute, avand productivitate mare, iar consumabilele sunt foarte bune din punct de vedere calitativ.
 
MARKER MEDIA / www.markermediapro.ro
Agentii publicitate
Marker Media Pro este una dintre cele mai importante agentii de publicitate Full - Service din judetul Arges. In cei aproape 10 ani de existenta am ajuns sa ne castigam un loc de prestigiu pe plan local si national. Infiintata in anul 2000 din dorinta de a schimba imaginea advertisingului si brandingului local, continua si astazi sa deschida cai si sa creeze tendinte pe piata locala si nationala.
 
Cube Studio Web Design / www.cubestudio.ro
Suntem o echipa de profesionisti pregatiti sa va oferim servicii de web design, design grafic, promovare SEO si hosting.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©