ora:     Top stiri:
   
 

SITE-URI DIVERSE DIN ARGES


Club sportiv RALLY DJV/ http://rallydjv.ro
Site-ul oficial al clubului sportiv RALLY DJV. Puteti afla informatii despre pilot si copilot, calendarul concursurilor, sponsori oficiali, comunicate de presa si galerii foto.
 
Scoala de fotbal Sporting Pitesti / www.sporting.ro
SPORTING PITESTI este un club privat de fotbal, avand drept scop principal depistarea, selectionarea, pregatirea, afirmarea si promovarea celor mai talentati copii si juniori din Romania.
 
Asociatia "Iubiti maidanezii" / www.aulim.ro
Prezentul Adapost de Caini Smeura a fost initial, pana in anul 2000, o ferma de vulpi, apoi locul unde cainii comunitari erau adusi in vederea exterminarii lor. In mai 2001, presedintele asociatiei, d-na Ute Langenkamp, a transformat acest loc intr-un asezamant in care cainilor li s-a dat dreptul la viata.
 
Salubritate 2000 S.A. / www.salubritate.go.ro
Transport si colectare gunoi menajet pentru municipiul Pitesti. Pe lânga activitatea principala si în legatura cu aceasta SC Salubritate 2000 SA Pitesti desfasoara si alte prestatii si anume activitatea de dezinfectie dezinsectie si deratizare. SC Salubritate 2000 SA Pitesti îsi desfasoara activitatea pe raza municipiului Pitesti precum si în comunele limitrofe, prestând servicii pentru circa 103.000 locuitori.
 
Yamabushi Dojo / www.yamabushidojo.bugei.ro
,,Invatam sa luptam pentru a nu avea nevoie de lupta." Yamabushi Dojo Pitesti a fost infiintat in 1993, cu scopul de a promova artele martiale, dincolo de simple miscari fizice de auto aparare, ca parte integranta a patrimoniului cultural oriental, ca metoda de armonizare a mintii, trupului, spiritul si de a contribui prin aceasta poate, la o societate mai buna...
 
Gradinita Motanul Incaltat/ www.motanulincaltat.com
Bine ati venit în Universul Copilariei! Motanul Încaltat va asteapta sa-l însotiti în lumea povestilor, sa va conduca prin paduri fermecate, sa va plimbe prin castele de clestar, sa danseze cu voi la balurile de la curtile împaratesti, sa va ajute sa învingeti zmeii si vrajitoarele, sa va învete tainele a tot ce va înconjoara.
 
SUFLET PENTRU SUFLET XXI/ www.sps21.ro
SUFLET PENTRU SUFLET XXI este o organizatie profesionala, nonprofit, apolitica si fara scop patrimonial infiintata pe data de 28 aprilie 2005 cu scopul desfasurarii de activitati in domeniul asistentei sociale in vederea prevenirii si inlaturarii situatilor de risc pentru copii si familii in dificultate. Scopul infiintarii asociatiei este oferirea de servicii sociale pentru sprijinirea copiilor si a familiilor in dificultate.
 
VIDEO CHAT PITESTI/ www.girladdicts.com
Angajari video chat in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si
Brasov. Despre activitatea de video chat, despre locuri de munca, confidentialitate cat si despre firma noastra gasiti pe siteul firmei noastre.
 
CLUB RODAVICA Pitesti/ rodavicatravel.blogspot.com
Salut! Am creat acest blog pentru voi, ca o modalitate de comunicare fara restrictii, fara inhibitii, fara limite de spatiu. Va transmitem prin acest blog tot ceea ce credem ca va poate interesa despre activitatea noastra, a celor care avem ceva in comun cu sc RODAVICA BUSINESS CLUB srl Pitesti. Acest blog este administrat de mine - Aurelian NICA - in calitate de administrator al sc RODAVICA BUSINESS CLUB srl Pitesti. Vreau ca acest blog sa fie primul pas pentru a realiza un SUPER CLUB - RODAVICA - in care sa se intalneasca toti cei care vor sa-si uneasca fortele pentru ca sa-si sporeasca veniturile materiale si spirituale. Vreau ca membri SUPER CLUB RODAVICA sa se ajute in realizarea unor business-uri reciproc profitabile! Vreau ca membrii SUPER CLUB RODAVICA sa se distreze bine impreuna, sa fie o ADEVARATA FAMILIE! Vreau sa fim IMPREUNA la bine si la greu! Va astept alaturi de noi!!!
 
FEREASTRA ZMEILOR / www.fereastrazmeilor.ro
Alpinismul utilitar s-a nascut ca si meserie din pasiune! Orice meserie facuta cu pasiune genereaza calitatea lucrarii. Oferta noastra de alpinism utilitar cuprinde: spalat geamuri, publicitate - instalare bannere, reparat si zugravit fatade, placari fatade, termosisteme, hidroizolatii, sisteme de acoperisuri, expertizari tehnice, amenajari interioare si exterioare.
 
PAROHIA VARZARU / www.parohiavarzaru.go.ro
Mergând pe Drumul European Pitesti - Rm. Vâlcea, la Km 40 vei întâlni, pe partea stânga, o biserica impunatoare nu prin arhitectura ci prin simplitatea ei. Aceasta biserica se numeste Biserica Varzaru, dupa primul ctitor al ei, bulgar de neam. Acesta ridica în 1861 o biserica pentru a-i servi nevoilor sale religioase.
 
FENOMENUL PITESTI / www.ciumegul.com
Probabil va întrebati ce a fost asa numitul "Experiment Pitesti", asadar totul a început la 6 decembrie 1949 la închisoarea din Pitesti, unde majoritatea covârsitoare a detinutilor politici erau studenti si elevi. Asa numita "Reeducare prin tortura", cunoscuta sub numele de "Fenomenul Pitesti", a constat în recrutarea unor detinuti politici, ei insisi în prealabil torturati, carora li se promitea eliberarea si încadrarea cu grade în Securitate, în schimbul smulgerii de la ceilalti detinuti politici a tuturor informatiilor ce nu fusesera declarate în anchete. Pentru aceasta, ei aplicau metode oribile de tortura non-stop, greu de imaginat, care au condus la exterminarea fizica a multor detinuti. Comunistii l-au ales ca reeducator sef pe Eugen Turcanu, un fost legionar care, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a fost închis de comunisti. Acesta a fost ajutat de înca 22 de detinuti.
Acest site este dedicat victimelor si rudelor celor ce au patimit în acest adevarat iad. În el puteti gasi descrieri amanuntite ale celor petrecute în acea perioada.
 
ROAD RIDERS PITESTI/ motoare.iad.ro
ROAD RIDERS MORCYCLE este un CLUB de tineri entuziasti din PITESTI pasionati de tot ceea ce inseamna motociclete, si care doresc sa puna bazele unei comunitati numeroase printr-un contact permanent realizat prin reuniuni periodice.
Aceasta nu ar fi insa principala activitate desfasurata, clubul propunandu-si, proiecte destul de ambitioase intr-un viitor apropiat.
In acest scop dorim sa cooptam in echipa noastra cat mai multi membri care sa participe energic la activitatile pe care vom incerca sa le organizam in cel mai scurt timp posibil.
 
FAN CLUB MUTU/ www.fanclubmutu.com
Site-ul oficial al clubului fanilor, simatizantilor si sustinatorilor fotbalistului argesean Adrian Mutu
 
SITE OFICIAL DANUT COMAN/ www.danutcoman.ro
"Inainte de toate, un portar trebuie sa fie echilibrat si sa aiba capacitatea de a ramane concentrat pe tot parcursul jocului". Stiri, biografie, cariera, statistici, foto, video.
 
B.C.A. PITESTI / www.bca-pitesti.com
Site-ul oficial - Mandria orasului Pitesti. Totul despre basket in Pitesti! Ultimele noutati, stiri, forum, declaratia zilei, suporteri, galerie foto!
 
CLUB SPORTIV DACIA MIOVENI/ www.csdacia-mioveni.ro
Clubul Sportiv Dacia Mioveni a fost infintat la initiativa unor persoane fizice in 15 august 2000 – cu denumirea A.S. Mioveni 2000 activand in divizia "D", iar in 14 iunie 2001 prin fuziune cu Dacia Pitesti a luat fiinta A.S. Dacia Mioveni, conform Legii 69/2000 a Educatiei fizice si sportului – s-a transformat in club sportiv in 04.12.2001 denumirea fiind C.S. Dacia Mioveni in baza Hotararii judecatoresti nr.6 / RA / 2002 si a Certificatului de identitate sportiva nr.238 / 20.02.2002.
 
PETRECERI PENTRU COPII/ www.petreceri-pitesti.ro
Kid's party! Paradisul copiilor! - De ce sa organizati petrecerea copilului dumneavoastra la Gratia Animusgam? Pentru ca noi credem ca lipsa ingradirilor de orice fel, chiar si de timp, le ofera copiilor mai multa libertate! Pentru ca noi credem ca prin joacaa, cei mici invata mai multe si se distreaza mai bine!
 
Odata ce ai decolat, foloseste prima termica pentru a stabili unde ofera aceasta cea mai puternica si cea mai slaba ascendenta. Acolo unde este posibil incearca sa aplici regulile zborului de viteza, urcare in ascendenta cea mai puternica si planare catre baza urmatoarei ascendentei puternice. Prin evitarea zonelor de urcare slaba si celor de inversiune, zburati rapid si intr-un timp scurt parcurgeti distante mari ca si cum ziua de zbor ar fi o cursa contra cronometru.’
 
CDM ROMANIA PITOREASCA PITESTI/ www.romaniapitoreasca.ro
Clubul de Drumetie Montana “Romania Pitoreasca” a fost infiintat in anul 1974, in Pitesti, si a avut, inca de la inceput, drept unul dintre obiective ecoturismul.. Activitatea clubului s-a desfãsurat în decursul timpului pe trei mari directii: turism montan, programe ecologice si programe comunitare.
 
ASOCIATIA PRO STEM CELL/ www.prostemcell.ro
Asociatia ProStemCell militeaza pentru promovarea, respectarea si garantarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, integrarea socio-profesionala, sprijinirea tratarii, reabilitarii si cresterea calitatii vietii acestora. Portalul reprezinta o sursa utila de informatii din zona de activitate a medicinei regenerative in tratamentul traumatismelor vertebro-medulare, a bolilor degenerative, cat si prezentari individuale ale unor pacienti care au urmat aceste tratamente cu celule stem in strainatate.
 
TINA LAND / www.tinaland.ro
TINA LAND - after school ofera un mediu educativ si relaxant copiilor din clasele I-IV, ai caror parinti nu au posibilitatea sa ii supravegheze efectuand temele, desfasurand activitati educativ-recreative incitante sau jucandu-se intr-un cadru organizat. TINA LAND - after school functioneaza, incepand cu 15.09.2007, intr-un spatiu situat in zona rezidentiala Trivale – Smeura, departe de poluarea, galagia, aglomeratia si traficul Pitestiului.
 
 
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

 

  Copyright 2013 ©