ora:     Top stiri:
   
 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


 

Site-ul www.digitalpitesti.ro (digitalpitesti.ro) este un site comercial, proprietate a S.C. Romag Intermed Busines s.r.l., care permite inregistrarea si publicarea anunturilor anumitor firme din municipiul Pitesti/judetul Arges dar si noutati si lucruri despre municipiul Pitesti si judetul Arges. Acest portal vine ca o alternativa la alte portale care ar putea exista pentru municipiul Pitesti si pentru judetul Arges.

Licenta nr: DWD800-01317-58237-36580 din 27 Martie 2007

Aceste site a fost construit folosind DREAMWEAVER8 ENG COM

1. Transmiterea informatiilor.

Prin accesarea site-ului www.digitalpitesti.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate digitalpitesti.ro, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la digitalpitesti.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului.
digitalpitesti.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. Romag Intermed Busines s.r.l..
Pe site-ul www.digitalpitesti.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile sale.

3. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. ofera acces liber la site-ul www.digitalpitesti.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. sau partenerii sai. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. , firma nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. 

 • 4. Litigii.
  Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  5. Dispozitii finale

  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

  S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului http://www.digitalpitesti.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. S.C. Romag Intermed Busines s.r.l. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.digitalpitesti.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

   2008 digitalpitesti.ro - Toate drepturile rezervate.

 • .:: Pentru o buna vizualizare se recomanda o rezolutie de 1024/768 dpi ::.