ora:     Top stiri:
   
 
Click aici pentru mai multe detalii

TRADUCERI AUTORIZATE PITESTI


L E X I C O N / www.traduceri-lexicon.ro

LEXICON este un birou de traduceri din Sibiu, infiintat in 1973, cu punct de lucru in Pitesti si care-si exprima activitatea in acest domeniu in doar 4 cuvinte:

ORICE
- limba -
- dialect -
- domeniu
-

Punctul nostru forte este EXPERIENTA sustinuta de CALITATE
Loc: vis-a-vis de Teatrul "Al.Davila" si Biserica "Sf.Anton",
in blocul PAVONE, intrare laterala, cod : 02

prof. g.pintea
[email protected]
www.traduceri-lexicon.ro

 
SC LUCRIS TRAD 2008 SRL/ www.lucristrad.ro
DATE INTRODUCTIVE:
Activitate: Traduceri autorizate & legalizate în/din peste 30 de limbi
Personã de contact: Cristina Lelescu
Adresa postalã: Bd-ul Eroilor, Nr. 1, Pitesti, lãngã Judecãtoria Piteºti
Tel/fax: 0348.430.970
Mobil: 0765.932.664; 0724.398.151
www.lucristrad.ro
SERVICII TRADUCERI:
Englezã, francezã, germanã, italianã, spaniolã, bulgarã, cehã, croatã, maghiarã, polonã, portughezã, rusã, sârbã, slovacã, ucraineanã, arabã, chinezã, neogreacã, japonezã, olandezã, slovenã, latinã, turcã, danezã, ebraicã, finlandezã, norvegianã, suedezã, albanezã, vietnamezã, persanã etc
DOMENII VIZATE :
Tehnic, medical-farmaceutic, financiar-bancar, juridic, marketing, IT&C, beletristic etc
INTERPRETARIAT:
Asigurãm interpreti de traducere consecutivã si simultanã pentru întâlniri de afaceri, conferinte, seminarii, interviuri si depozitii juridice, etc
SERVICII CONEXE:
Oferim servicii de tehnoredactare, corecturã de texte, printare, trimitere fax intern si international, scanare documente sau imagini, fotocopiere, legalizãri notariale, supralegalizari.
MOTIVE PENTRU CARE SÃ NE ALEGETI:
respectãm termenul de predare si garantãm livrarea documentului tradus în formatul dorit de client: fax, curierat rapid, postã, e-mail.
sistem de plata variat si flexibil pentru traduceri si interpretariat (ordin de platã, plãti online, cash, platã prin curier la momentul livrarii etc.)
oferim preturi accesibile, iar pentru un volum mai mare de lucru, negociem de comun acord cu clientul.
rãspundem prompt si amabil clientilor care ne contacteazã, iar cererile dumneavoastrã primesc o estimare completã si gratuitã în maxim o orã.
confidentialitate absolutã, garantatã pe tot parcursul colaborãrii si dupã încheierea acesteia.
 
ROMCONECT INTERNATIONAL/ www.traduceri-traducatori.ro
Tendinta actuala de globalizare a dus la cresterea cererii si in domeniul traducerilor de documente, lucru care a impus acestei piete din Romania o alta dinamica. Prin varietatea limbilor din/in care putem efectua traduceri si prin profesionalismul tututor celor implicati in organizatie, Romconect International a reusit sa devina un nume de referinta in domeniul traducerilor. Misiunea noastra? Este aceea de o oferi servicii de traduceri la standarde inalte de calitate. Azi, Romconect International acopera prin cele 8 birouri de traduceri o zona extinsa, serviciile noastre de traduceri le sunt oferite clientilor din Craiova, Rm. Valcea, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta. Cererea crescanda a solicitarilor venite de la clienti din alte localitati si intentiile noastre de dezvoltare ne-au determinat sa decidem infiintarea in viitorul foarte apropiat a unui alt birou in Sibiu.
 
TRADUCERI DELI PARTY/ www.traduceripitesti.aaz.ro
Suntem un birou de traduceri cu punct de lucru deschis in Pitesti/Arges, cu o experienta in Pitesti de peste 4 ani. Realizam lucrari atat pentru clientii care se prezinta la sediul nostru cat si pentru clienti din alte orase, pentru acestia din urma expediem documentele originale prin posta sau curierat reducand costurile si asigurand profesionalism.
 
TRADUCTERO/ www.traductero.ro
In contextul intensificarii interactiunilor la nivel global si cresterii interdependentelor în plan economic, social, tehnologic si cultural, comunicarea în limbi straine a devenit din ce în ce mai importanta. De aceea, lasati aceasta sarcina în seama noastra. Noi îmbinam profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea si punctualitatea, pentru o comunicare eficienta. Furnizam servicii de traducere si interpretariat, adresându-ne atât companiilor cât si persoanelor fizice.
 
IMR TRANSLATIONS EXPERT SRL / www.imr.ro
Firma IMR Translations Expert activeaza de 10 ani in domeniul traducerilor. Suntem prompti, iar raportul calitate - pret oferit de noi este excelent.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

 

  Copyright 2013 ©