ora:     Top stiri:
   
 

TRANSPORT MARFA PITESTI - ARGES


ROMAG INTERMED BUSINESS srl Pitesti / www.intermedbusiness.ro
ROMAG INTERMED BUSINESS srl Pitesti va ofera servicii de transport marfa, materiale si mobila in toate localitatile din Romania. Transportul se executa cu autovehicule Mercedes, in foarte buna stare tehnica, conduse de soferi cu mare experienta in domeniu. Pentru incarcarea si descarcarea marfurilor in masini avem personalul necesar, pe care il puteti solicita.
Imagini cu masinile noastre gasiti pe www.digitalpitesti.ro/inchiriere_masini_transport_marfa_Arges.htm
 
SC ANDY STEEL GEORGIA SRL/ www.asg-company.ro
Firma SC ANDY STEEL GEORGIA SRL a fost infintitata in anul 1995 si are ca domeniu de activitate comertul. Din 2007 am inceput activitatea in domeniul transportului intern-international de marfuri si suntem una dintre cele mai serioase firme de transport din Pitesti-Romania. In aceasta perioada nu am avut nici un incident de transport, deci va putem asigura ca marfa dumneavoastra ajunge in conditii bune la destinatie si foarte rapid. Transporturile rutiere sunt efectuate sub acoperirea asigurarii obiligatorii cat si a asigurararii de raspundere civila pe care o detinem. Detinem de asemenea sprintere de 5 si respectiv 6 europaleti pe care le putem pune la dispozitia oricarui colaborator. Suntem dispusi si pentru incheierea unui contract pe o anumita perioada, alaturi de firme serioase pentru a transporta marfa repede si sigur.
 
INTERNATIONAL LAZAR COMPANY/ www.intlazar.ro
Transport intern si international de marfa, transport agabaritic si casa de expeditii. Adresa: Str. Serelor Nr.19, Loc Bascov. Tel: 0248/270.700
 
Grupul de firme MELANIA/ www.melania.ro
Grupul de firme MELANIA este un grup dinamic axat in special in domeniul serviciilor, care si-a propus si a reusit sa ofere clientilor sai servicii de calitate, promptitudine si eficienta. Departamentul Transport intern si Transport international:
- ajungem in majoritatea tarilor din U.E. in functie de dorinta clientului;
- marfa poate fi monitorizata pe parcurs, garantam ca marfurile ajung la destinatie in timp corect din momentul vamuirii la locul de incarcare.
 
ANGLO-ROM/ www.anglo-rom.ro
Distributie de materiale si echipamente electrice pentru instalatii civile si industriale. Seriozitatea si exigenta sunt cuvintele cheie care ne definesc si prin care mentinem societatea noastra printre principalii furnizori de materiale si echipamente electrice, atat din judetul nostru, cat si din tara. Din anul 2005 S.C. ANGLO-ROM S.R.L. are implementat sistemul de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001/2000. Societatea noastra isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou si modern, cu un personal tanar si dinamic si nu in ultimul rand calificat, reusind sa satisfaca in totalitate cerintele clientilor nostri.
 
TIC TON TRANSPORT/ www.tic-ton.com
Transporturi interne si internationale de marfuri in tarile Comunitatii Europene, cu precadere pe rutele Romania - Italia si Romania - Franta. Marfuri generale si A.D.R. in regim complet sau grupaj. Colaborare cu firme producatoare si importatori directi din Romania si strainatate. Dispunem de un parc auto format din 15 camioane VOLVO cu o capacitate de 22 de tone (94 metri cubi). Tarife competitionale la un raport optim calitate / pret.
 
EUROPEAN COURIER / www.courier.ro
European Courier este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 1997, si care a reusit in cativa ani sa se impuna, prin profesionalism si eficienta, pe piata serviciilor de curierat rapid de tip door-to-door, ajungand acum sa se afle in topul companiilor de curierat din Romania.
 
MUTARI PITESTI / www.mutaripitesti.ro
Compania noastra este specializata in mutarea de mobilier, bagaje, obiecte de valoare, si obiecte foarte fragile de la o locuinta la alta sau de la un sediu la altul, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. Din lista de destinatii disponibile, putem enumera marile orase ale tarii (Arad, Alba-Iulia, Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Iasi, Miercurea-Ciuc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Tulcea, Vaslui, etc), destinatii internationale, pe teritoriul Europei (Anglia, Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Luxembourg, Portugalia, Spania, etc), cat si destinatii atipice, dorite de client, pentru care, in cel mai scurt timp posibil se va face o estimare a tarifelor practicate.
 
GLOBUS TRANSPEDITION / www.globustranspedition.ro
Efectuam servicii de transport marfa sigur si rapid, in cele mai optime conditii. Prin seriozitate si profesionalism firma Globus Transpedition si-a capatat de-a lungul timpului clienti seriosi. Incheiem contracte de transport negociabile (reduceri)in functie de marfa de transportat cu firme din orice domeniu. La dispozitie va sta serviciul de comenzi online pentru a economisii timp si bani in efectuarea serviciilor de transport marfa.
 
KRIS FLOR / www.krisflor.ro
Compania KRIS FLOR a fost înfiintata în 2005, oferind servicii de transport agabaritic, închirieri utilaje, import de utilaje. Ne desfasuram activitatea de transport si închiriem utilaje pe tot teritoriul tarii folosind cele mai bune marci - MAN , CATERPILLAR. Oferim clientilor servicii de transport intern de marfuri agabaritice si greutati depasite, cu trailere modulare si extensibile atât în lungime cât si în latime, cu un numar diferit de axe si cu greutati cuprinse între 20 si 100 tone.
 

 

 

 

Ajuta si tu! Doneaza 1 Euro pentru a ajuta la dezvoltarea portalului municipiului Pitesti

  Copyright 2013 ©