Pagina ta de start! | Optimizat pentru IE 7
   ora:     Top stiri:
 

CABINETE MEDICALE & STOMATOLOGICE PITESTI


Centrul medical ELIM/ www.cmelim.ro
cabinete medicale, stomatologice, fitness
Sanatate inainte de toate - Laborator analize medicale-fise auto-radiologie-imagistica medicala-tomografie computerizata-rezonanta magnetica nucleara-radiografie mamografie - osteodensitometrie-ecografie 3D-medicina de familie-medicina interna - cardiologie-EKG-ORL-psihiatrie-psihologie-oftalmologie-medicina muncii - endocrinologie-neurologie-dermatologie-chirurgie-pediatrie-ecografie. Tel: 0248/213.088 ; 0248/253.500 ;
 
PROCTOMED CLINICS/ www.proctomed.ro
Tehnicile abordate in clinicile Proctomed, fara internarea pacientului, reprezinta o alternativa moderna, nedureroasa si eficienta. STABILIREA UNUI DIAGNOSTIC PRECOCE SI EXACT ESTE VITALA INAINTE DE INCEPEREA ORICARUI TRATAMENT.
 
CENTRU DE TRATAMENT SI INTRETINERE SANOVITAL este un centru modern de tratament si intretinere, care introduce un nou concept asupra sanatatii si a modului in care ne putem relaxa, indiferent de varsta, categorie sociala sau venituri.
 
Centrul Medical Dr. Luca/ www.drluca.ro
Centrul Medical Dr. Luca este o societate cu capital romano–american care activeaza in domeniul cabinete medicale organizate in regim de policlinica. Misiunea noastra este aceea de a asigura clientilor cea mai buna stare de sanatate, de aceea acordam o importanta speciala prevenirii bolilor si depistarii lor intr-un stadiu precoce cand pot fi usor tratate si vindecate. Oferim servicii de asistenta medicala primara si specializata profesionala, programe preventive si programe de medicina muncii.
 
Centrul Medical NATISAN/ www.centrulmedicalnatisan.ro
Societate medicala cu capital integral privat, cu sediul in Pitesti, judetul Arges va propunem atentiei oferta noastra de Servicii medicale: LABORATOR CLINIC, MEDICINA GENERALA SI DE FAMILIE, PSIHOLOGIE, RECUPERARE MEDICALA, EVALUARE FACTORI DE RISC, EXPLORARI FUNCTIONALE. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri la una din cele doua locatii ale noastre: cartier Gavana si Bd. Nicolae Balcescu.
 
OPTICA NEGREANU / www.opticanegreanu.uv.ro
Optica Negreanu un prestigu format de-a lungul anilor prin
seriozitate, executii rapide, aparatura performanta, personal
calificat si o gama variata de produse. Strada Mihai Eminescu, Bl 30 scA , vis-a-vis piata Ciair, calea Bucuresti.
 
Centrul medical AMBRA / www.ambramedical.ro
AMBRA GRISEA este o unitate de asistenta medicala privata care are ca scop acordarea de servicii medicale de caliate. Misiunea noastra este sa ne ajutam semenii, potentiali pacienti, pentru mentinerea sanatatii. Putem interveni in diagnosticarea bolilor cat si in tratamentul acestora . Sanatatea semenilor nostri inseamna o mare bucurie pentru noi. De aceea ne starduim sa oferim asistenta medicala eficienta, de calitate.
 
Clinica de oftalmologie DOCTOR DIACONU / www.clinicadiaconu.ro
Clinica de Oftalmologie Doctor Diaconu este prima clinica oftalmologica din judetul Arges, deschisa in aprilie 2007 in centrul Pitestiului pe Bd. Eroilor, vis a vis de Planetariul Muzeului Judetean. Clinica este un proiect modular cu multiple posibilitati de depistare in viitor. La acest moment functioneaza un singur cabinet de consultatii dar dotat cu aparatura ultramoderna de investigatii si cu cea mai moderna si performanta linie de montaj ochelari, la cel mai corect pret avand in vedere calitatea deosebita a ramelor, lentilelor etc.
 
CENTRUL MEDICAL SFANTUL NICOLAE / www.fizio-terapie.ro
SANATATEA ESTE ESENTA VIETII! Noi va ajutam sa o mentineti! ACTIVITATEA CENTRULUI MEDICAL „SFANTUL NICOLAE” ESTE REGLEMENTATA DE STANDARDUL DE CALITATE SR EN ISO 9001: 2001 IN CURS DE IMPLEMENTARE, IAR CEA A LABORATORULUI DE ANALIZE MEDICALE DE STANDARDUL SR EN ISO/ CEI 15189:2007 CENTRUL MEDICAL „SFANTUL NICOLAE” ESTE SUPUS PERIODIC CONTROLULUI EXTERN DE CALITATE IN CADRUL PROGRAMULUI NATIONAL CALILAB
 
CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU / www.doctorgeorgescu.ro
SCENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU este o unitate medicala noua, aflata într-o cladire nou construita, având ca destinatie cabinete medicale de consultatii si tratamente, cu potential de extindere si modernizare.
Locatia este de exceptie, într-o zona cu acces facil, la aproximativ 5 minute de centrul orasului, în apropierea padurii Trivale, chiar la intrare în parc, lânga Palatul Copiilor si Institutul Forestier.
In prezent, CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU functionaza cu cabinete de:chirurgie, oftalmologie, pediatrie, optica medicala computerizata, la care se adauga activitatea de ingrijiri medicale la domiciliu prin contract cu Casa de Asigurari Arges
Personalul medical are o înalta calificare profesionala si o bogata experienta de specialitatate.
 
CABINET MEDIAL INDIVIDUAL DR. TUFEANU/ http://drtufeanu.ro
Dr. Daniel Tufeanu a absolvit cu brio Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara, promotia 2006.
Profeseaza cu succes ca medic dentist de 2 ani iar in iulie 2008 a inaugurat propriul Cabinet Stomatologic in Pitesti. Scopul declarat al Cabinetul Dr. Tufeanu este ca dumneavoastra sa aveti o dantura demna de invidiat, dinti puternici, frumosi si sanatosi - mai pe pe scurt sa "zambiti cu incredere'!
 
CLINICA STOMATOLOGICA IMPLANT & ESTHETIC CENTER/ www.iecenter.ro
Clinica Implant & Esthetic Center pune la dispozitia pacientilor sai urmatoarele servicii stomatologice:

- implant dentar

- chirurgie orala

- protetica dentara: lucrari din portelan pe zirconiu, aur platinat, lucrari pe implanturi dentare,proteze acrilice si scheletate pe implant dentar

- estetica dentara: fatete portelan, albire dentara cu lampa ZOOM ADVANCET POWER

- radiologie dentara intraorala si panoramica in format digital (radiatii reduse cu 80%)

 
CLINICA GINECOLOGICA DR. NATASA NENITOIU/ www.ginecologienenitoiu.ro
Infiintata in anul 2005, Clinica Ginecologica Doctor Natasa Nenitoiu a fost conceputa in ideia de a oferi servicii de calitate utilizand aparatura performanta si colaborand cu cadre universitare de prestigiu in felul acesta pacientele isi rezolva problemele ginecologice in cadrul clinicii fara a mai fi nevoite sa alerge pentru efectuarea de investigatii in diverse locuri.
 

 

 


 

Fanii echipei F.C. Arges Best-top Romania : Lista de top globala