ora:     Top stiri:
  Municipiul Pitesti
  - Despre oras
  - Prefectura Arges
  - Primaria Pitesti
  - Consiliul Judetean
  - Institutii publice
  - Politia Arges
  - Justitie Arges
  - Galerie foto
  - Plati taxe locale
  Judetul Arges
  - Curtea de Arges
  - Campulung
  - Mioveni
  - Topoloveni
  - Rucar
  - Budeasa
  Info utile
  - Horoscop
  - Program TV
  - Uzina Dacia
  - Pitesti Mall
  - Hosting & webdesign
  - Protectia Mediului
  - Rezervari Hoteluri
  - Meciuri live
  - Romania webcam
  - Mersul trenurilor
  - Dictionar online
Chat live

 

 

 

 

 
comercializam si primim in consignatie autovehicule scond-hand; asiguram service complet pentru orice autovehicul, pe benzina sau diesel; efectuam revizii tehnice si ITP; comercializam piese de schimb de origine. Tel: 0348/401.653 ; 0348/401.656
 
ADVIRA/ www.advira.ro
Piese auto, service, montaj gratuit
 
ATVA importa componente auto de la furnizori de marca din Comunitatea Europeana, furnizori de prima echipare in industria de automobile. Lanturi de distributie, intinzatoare lant, kituri si minikituri, pentru orice tip de automobil echipat constructiv cu acest sistem de distributie.
 
Accesorii auto si electrice/ www.accesoriu.ro
Piese si accesorii auto: becuri, odorizanti, stergatoare,
cosmetice, aditivi, sisteme antifurt, produse iarna, piese. Electrice: plafoniere, felinare, senzori fum, TV, difuziune sonora, relee, intrerupatoare.
 
MDMECANIC/ www.mdmecanic.ro
Firma noastra are ca obiect principal de activitate comercializarea de piese auto noi si second - hand , în special pentru autoutilitare Mecedes - Benz Sprinter si Volkswagen
 
VADCRIS/ www.vadcris.ro
Comercializam becuri auto, stergatoare auto, lichid spalat parbriz, cosmetice auto, aditivi, etansatori, spray-uri, dezodorizanti, lavete, bureti, filtre auto, lampi si proiectoare auto, produse pentru iarna.
 
ALFAROMTRANS/ www.alfaromtrans.ro
Importator direct. Jante, Accesorii Tunning si Piese auto. Rulote si Autorulote. Firma infintata in 1993 ce are ca domeniu de activitate import,productie si distributie de accesorii auto din Dubai,Turcia,China si Polonia.
 
CNJ Power/ www.cnjpower.ro
Politica noastra de dezvoltare a fost in continua crestere si diversificare, structurandu-se pe cinci mari departamente: piese auto import, rent a car, transport intern si international de marfa si persoane, expresoare de cafea si purificatoare
 
THUNDER GROUP SRL/ www.autopit.ro
Automobile, motociclete, diverse, informatii utile, dealeri, show cars.
 
PILOT POWER TUNING/ www.pilotauto.ro/ro
Tuning si design auto; munca si pasiune, experienta in slujba artei, multumirea de a fi intre prieteni.
 
AUTO PIT PRO/ www.autopitpro.ro
S.C. PROCOMA S.R.L. ofera celor interesati de tranzactii în domeniul auto cel mai bun LOC de întâlnire - târgul de masini, noi si second-hand, accesorii, piese de schimb si altele, "AutoPitPro".
 
ALBANIROM/ www.albanirom.com
Societatea comerciala Albani Rom s.r.l. a fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect de activitate comercializarea anvelopelor, a pieselor si accesoriilor auto pentru marca DACIA. Ulterior datorita performantelor obtinute si a dinamismului celor doi tineri actionari s-au infiintat si s-au dezvoltat inca trei departamente distincte in cadrul societatii: comercializarea, instalarea si configurarea sistemelor de localizare prin satelit GPS Tracker si alte tipuri de GPS.
 
SCOALA DE SOFERI CATEGORIA B / www.permisauto.home.ro
Scoala de soferi categoria B - instructor auto Viorel
Virtosu si desfasoara activitatea pe raza muncipiilor Pitesti si Curtea de Arges. Cursuri de soferie si legislatie auto pentru obtinerea permisului de conducere categoria B, acte necesare, consultanta gratuita. Va asteptam!
 
AUTO PALERMO / www.autopalermo.ro
AUTOPALERMO PITESTI , dealer autorizat FIAT, ALFA ROMEO si SSANGYONG, comercializeaza intreaga gama de autoturisme si vehicule comerciale usoare FIAT precum si binecunoscutele ALFA ROMEO. Oferim totodata service auto specializat, piese de schimb de origine si accesorii auto - FOLIATEC, SPARCO, REMUS. Fii partenerul nostru si... visul devine CONCRET !
 
 
 
 
 
 

 

Fanii echipei F.C. Arges